2777
2789
عنوان

دیگه باید به خاطر سلامتیم رژیم بگیرم لاغر کرده هاش بیاید انگیزه بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 122 پست
من تو یخچال دارمچند ماهه حریدم باز کردم ولی نخوردمبا اب خیلیی بدمزه میشدالان خراب شده؟یا میتونم مصرف ...

تاریخ انقضاء شو یه نگاه بندازید با اب خوب نمیشه با شیر بخورید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب در موردش بگو استفاده کردی. کربوفایت رو. بعد هر وعده که کربوهیدرات میخوردی. استفاده میکردی.

نیم ساعت قبل غذا البته من فقط نهار و شام استفاده میکردم اونم یدونه خیلی کمک می‌کنه به کاهش وزن

راستی اخرین نکته رو هم بهتون بگم برم 

روزی حداقلش ۵تا۶ لیوان اب بخورید معدتون پر بشه جلوی اشتهاتون رو بگیره 

نمکک هم در چاقییی تاثیر وحشتناکییی داره سم های سفید 

رو در زندگیتون کم رنگ کنید 

اگر زخم معده و ریفلاکس ندارید 

هفته ای یک الی دو بار یک چهارم یه لیوان فرانسوی سرکه ی سیب رو با کل لیوان مخلوط کنید 

سرکه ی طبیعی باشه این صنعتی معلوم نیست توش چی می ریزن 

باعث چربی سوزی میشه زیاد مصرف نکنین دیواره ی معده رو زخم میکنه 

میخرم . براکبدچرب چیکارکنم؟ چ قرصی خوبه؟ ی چندشب قرص چربی خوردم بدمزه ست همش حالت تهوع داشتم.

شما برای لاغری تلاش کن.  اب کرفس بگیر.  روزی دوتا سه لیوان قبل وعده غذاییت بخور.   کلی کمک میکنه تو کم کردن. وزن.  و. از بین بردن چربی.  کبد و بدن و سرکه سیب. فقط این که سرکه سیب نباید به دندوناتون بخوره با اب ولرم قاطی کنید. بعد غذا با نی بخورید اگرم از طعمش بدتون میاد بزارید یخ بزنه مثل قرص بندازید.    و سالاد رو همیشه قبل غذا بدون. سس بخورید میتونیم با ماست طعم دار که خودتون درست میکونید بجای سس استفاده کنید.     اینارو رعایت کنید هم لاغر میشید هم کبدتون پاکسازی میشه

10 دوازده روز بخور یعنی بعد همجوار سبک میشی وزنتم سریعترمیاد پایین

ممنونم.ازفردامیخورم ان شا الله

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

والا من نمی دونم چاقیتون ارثیه یا در اثر پرخوری عصبی اگه یه دکتر تغذیه بهتون بگه خیلی اصولی تره حدود ...

نه اصلا ارثی نیست

من از بچگیم لاغر بودم

حتی موقع زایمانم روز زایمانم ده کیلو از وزن الانم کمتر بودم

روز دهم زایمانم به وزن قبل بارداریم رسیدم و بعد یک ماه حتی از وزن قبلشم پایینتر اومدم 

من به خاطر مشکلات شدید یهو افسردگی و اضطراب شدید گرفنم و یهووو در عرض پنج شش ماه کلیی چاق شدم

وزنم ۶۴ ۵ بود

یهو شدم ۸۷ 

زاستش اینقد تو هر چی وسواس دارم حتی همزمان چندتا دکتر تغذیه رفتم

یکی گف ۸ قاشق

یکی گف ۱۱ تا

یکی گفت ۱۴ تا

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
برای پرخوری عصبی

روزانه بخوریم؟

صبح یا شب

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
اینم شانس مایه بخدا ی شکم سیر غذا نخوردم این چن وقت همشش عذاب وجدان دارم

من نه 

تا خرخره مبخورم😔