2777
2789
عنوان

دیگه باید به خاطر سلامتیم رژیم بگیرم لاغر کرده هاش بیاید انگیزه بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 123 پست
گفتید هش کیلو کم میشیمنظورت ماهانه هشت کیلویا نه کلا

بستگی داره تا چندماه رعایت کنید 

کلا رژیم ماهی بیشتر از ۶ کیلو توصیه نمیشه ریزش مو و اینا میاره 

ولی اگه دو ماه اینو داشته باشید تا هشت کیلو راحت کم می کنید 

البته اگه حواستون به نون و برنجتون هم باشه خیلی بیشتر می تونید کم کنید ولی این پروسه را توی ۶/۷ماه انجام بدید که آسیبی نبینید 

برای کبد چرب صبح ناشتا بخور تا نیم ساعت چهل دقیقه چیزی نخور

مقدار خاکشیرشم بگو

اب گفتی دو لیوان 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره تا چندماه رعایت کنید کلا رژیم ماهی بیشتر از ۶ کیلو توصیه نمیشه ریزش مو و اینا میاره ولی ا ...

ب نظرت وزن من ۸۷ کیلو

چقد نون بزنج در روز میشه خورد

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
من قرص کربوفایت گرفتم برامن خوب بود دوستان قرص کرووم همون زردچوبست میتونید با آب ولرم وسرکه سیب قاطی ...

عه.. اتفاقا من دنبال همین بودم شنیدم گفتن زردچوبه با آب جوش خوبه.. از ی طرف میگن زردچوبه با اب سرد برای پریود شدن خوبه. من طبعم گرمه اگ چیز گرم بخورم پریودمیشم. براهمین موندم اینو چطوربخورم 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

یه قاشق غذاخوری سرخالی

ممنونم

من کبدم چربولی چربی خون ندارم راستی دختر خاله شوهرم چاقه کبدش گرید سه بودمیگفت سه روز در هفته رفتم ک ...

منم چربی خون ندارم ولی خب دوسه شب خوردم. کوه نوردی نمیتونم برم.متاسفانه

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

ب نظرت وزن من ۸۷ کیلوچقد نون بزنج در روز میشه خورد

والا من نمی دونم چاقیتون ارثیه یا در اثر پرخوری عصبی 

اگه یه دکتر تغذیه بهتون بگه خیلی اصولی تره 

حدود چند قاشق برنج می خورید؟

ممنوووون حتما میخورم..

من قرص کربوفایت گرفتم برامن خوب بود دوستان قرص کرووم همون زردچوبست میتونید با آب ولرم وسرکه سیب قاطی ...

خوب در موردش بگو استفاده کردی. کربوفایت رو.  بعد هر وعده که کربوهیدرات میخوردی.  استفاده میکردی. 

خداخیرت بده. تا چند مدت بخورم؟

یه کارمیکنی انجام بده خوبشدی دعام کن خاکشیر رو بجوشون تو دولیوان آب یع لیوان که شد خاموش کن صبح ناشت ...

چ مقدارخاکشیر ؟ 

والا من نمی دونم چاقیتون ارثیه یا در اثر پرخوری عصبی اگه یه دکتر تغذیه بهتون بگه خیلی اصولی تره حدود ...

خواهرم  وزنش عین شما بود الان ۶۵ کیلو هست 

برنجشو از ۱۴ تا کرده بود ۱۰ الی ۱۲ و خیلی بر عکس من اصولی لاغر شد برای شام و صبحانه هم اندازه ی ۲ تا کف دست از هر نونی میخورد و کل قند رو از زندگیش پاک کرده بود و خرما جاش مصرف می کرد و وقتی گشنه می شد شیر و اجیل و میوه و ماست که سوخت و ساز رو بالا می بره باعث میشه خوب لاغر بشید