2777
2789
عنوان

الویت همسرتون شمایین یا پدرمادرش و نظرتون به اینکه حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 51 پست

پسر هایی که خودشون رو مدیون پدرشون می‌دونن و دائم همه کارهاش رو میکن و مهم تر از از نظر مالی و عاطفی وابسته  پدر هستن تا ابد زن هاشون رو بدبخت میکنن این از من گفتن بود چون شوهرم دقیقا همین مدلی هست متاسفانه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم چرا فکر کردی نمیدونم ولی هرچیم بهش میگم به خرجش نمیره چون خودش پدر خوبی نداشته جون میده برا ب ...

عزیزم شوهر منم همینه...اول پدرو مادرش دوم بچهامون سوم خواهر برادرش..آخر من....شوهر من پدر مادر خوبی نداشته...بقول خودش بچگی نکرده...فقط از بچگی برای خانوادش کار کرده..مسعولیت خانواده رو بدوش کشیده..یک پدر بیعار بیغیرت و مفتخور داره....باز هم همینطوری از اونا نمیگذره.....حالا من جونمو براش میدم تو زندگی از جونو دل مایه گذاشتم...۲۱ ساله زندگی میکنم الان ۴۶ سالمه ۴ تا بچه دارم دیگه برام اهمیت نداره..

عزیزم شوهر منم همینه...اول پدرو مادرش دوم بچهامون سوم خواهر برادرش..آخر من....شوهر من پدر مادر خوبی ...

میدونم قربونت برم هرچی بهش میگم ساز خودشو میزنه ۴۰سالشه دیگه من که نباید بهش بگم ولی برای منم کم نمیذاره برای منم خیلی انرژی میذاره ولی اولویتش بچس نمیشه که توی این سن تغیرش بدم

پسر هایی که خودشون رو مدیون پدرشون می‌دونن و دائم همه کارهاش رو میکن و مهم تر از از نظر مالی و عاطفی ...

آفرین ،صدآفرین دختر خوبو نازنین ،فرشته ی روی زمین......

دقیقا درست گفتی....

شوهر منم همینطوریه...فقط از نظر مالی وابسته ی پدرش نیست بر عکس پدش از نظر مالی وابسته ی شوهرمه...چون بیعار و بیغیرته

میدونم قربونت برم هرچی بهش میگم ساز خودشو میزنه ۴۰سالشه دیگه من که نباید بهش بگم ولی برای منم کم نمی ...

شوهر منم برای زندگی کم نمیزاره ...اون نیست ،خداش هست...همه چیز برای زندگی مهیا میکنه...کارتهای بانکی من و بچهامو به مبالغ زیاد شارژ میکنه...یخچال همیشه پره....ولی اولویت اولش نیستم