2777
2789
عنوان

الویت همسرتون شمایین یا پدرمادرش و نظرتون به اینکه حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 51 پست
تورو خدا ؟؟😔خب چیکار کنم من من کلا ادمیم که این چیزا رو نمیتونم تحمل کنم

اره .دیگه باید تحمل کنی مخصوصا که تک پسره و همه زحمت خانوادش روی دوششه .

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر دار بشی ترجیح میدی تو الویتش باشه یا زنش ؟

وااااا،این چه سوالیه،هرکی جایگاه خودشو داره، مگه جنگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه جوری حرف میزنین ،اوخی،عادتش دادن کار کنه واسشون،گناه داره😐شما زورتون به شوهراتون نمیرسه چرا یقه ...

شاید با همچین ادمی روبرو نشدی ...هستن همچین کسایی 

شوهر من بعضی وقتا میگه من برا خانوادم هیچ کار نکردم بعد مثه چی هر کاریم براشون میکنه 🤦🤦

این سخت تره 🤦😔😔

دقیقاً 

دیروز تو خونم قیامت بود 

قرار بود برام لباس بخره بس که پیگیر خواهرش منو فراموش کرد نخرید  منم با همون لباس کهنه هام رفتم مهمونی قسم میخورم یه روزی بد حالشو میگیرم .دائم گوشی دستشه شام خوردی خوابیدی بیداری کی خونته😖

شاید با همچین ادمی روبرو نشدی ...هستن همچین کسایی شوهر من بعضی وقتا میگه من برا خانوادم هیچ کار نکرد ...

خب من چی دارم میگم؟میگم با خودش حرف بزن فکر نکن مقصر خونوادشن،بلاخره اونم آدمه ،خودش تصمیم میگیره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
داداش منم تک پسره ولی اصلا اینجور نیس 😔😔همش میگم خوش ب حال زنداداشم

الان شاید نباشه اما بعدا میشه فردا پس فردا پدرمادرت کاری داشته باشن باید پسرشون انجام بده یا داماد؟حالا یکی کارش بیشتره یکی کمتر

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
خب من چی دارم میگم؟میگم با خودش حرف بزن فکر نکن مقصر خونوادشن،بلاخره اونم آدمه ،خودش تصمیم میگیره

حرف زدم خیلی تو حرف و عمل تفاوت داره چقد بهش گفتم ی جا اجاره کنیم الا بلا گفت نه باید اینجا بسازم کنارشون 🤦🤦و من اصلا حس و حال عروسی و خونه جدید ندارم چون قراره مجبوری با اونا ی جا باشم

اینم اشتباهه...اولویت اول شوهر باید خانومش باشهاولویت اول خانوم هم باید شوهرش باشهبغیر این اشتباهه

میدونم چرا فکر کردی نمیدونم ولی هرچیم بهش میگم به خرجش نمیره چون خودش پدر خوبی نداشته جون میده برا بچش میکه نمیخوام کمبودای منو داشته باشه

الان شاید نباشه اما بعدا میشه فردا پس فردا پدرمادرت کاری داشته باشن باید پسرشون انجام بده یا داماد؟ح ...

مهمش اینه پدر مادر من درک دارن همیشه ملاحظه میکنن مامانم زنداداشمو انقد لوس کرده من گاهی حسودیم میشه

مهمش اینه پدر مادر من درک دارن همیشه ملاحظه میکنن مامانم زنداداشمو انقد لوس کرده من گاهی حسودیم میشه

خب فرهنگ ها باهم فرق داره عزیزم حالا مادرشما باعروس مهربونه و درک داره دلیل نمیشه همه اینجوری باشن