2777
2789
عنوان

چرا زن داداشم بدون در میاد تو اتاقم(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 70 پست

اگه این راحتیه نمی‌خوام راحت باشه بابا 😐

حریم خصوصی کشکه؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر حق داری من جات باشم به نشونه‌ی اعتراض وقتی هستن در اتاقمو قفل میکنم. یا اگه برم تو اتاقم از پشت قفل میکنم 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
نمی‌خوام احساس راحتی بکنه 😐😂من مشکلی ندارم که میان اسباب بازی بدم به بچه داداشمولی مثلا میتونست به ...

بوش بغل کن ببر تو اتاقت یه چیزی بده دستش بعد بهش بگو عزیزم ایندفع چیزی خاستی به عمه بگو اگه هم نگفتی در بزن بعد بیا اتاقم بدون اجازه اتاق کسی رفتن کار رشتیه

به عبارتی به در بگو دیوار بشنوه

ینی خودش شعور نداره که باید در بزنه اینم باید یادش بده

خب بعضیا توی خانوادشون بعضی از اصول رعایت نمیشه طبیعیه که یاد نگرفته باشن 

خیلی از رفتارها و اروپا ها و واکنش های ما ریشه در بچگی داره و حاصل از پدر و مادر نابالغ هست

دفعه دیگه رفتی خونش تو هم بدون اجازه این کارو بکن ببین عکس العملش چیه

بدم میاد آخه

شاید مثلا لباس زیرش یا یه چیز خصوصی داشته باشه که نخواد من ببینم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
باید بجای اینکه بیای اینجا بگی با خودش درمیون میزاشتی ا

به خودشم میگم 

الان مهمون داریم نمیتونم تو جمع ری اکشن خاصی داشته باشم 

بوش بغل کن ببر تو اتاقت یه چیزی بده دستش بعد بهش بگو عزیزم ایندفع چیزی خاستی به عمه بگو اگه هم نگفتی ...

آره اتفاقا تو ذهنم بود که به بچه بگم بلکه خودش بفهمه

مستقیم نگم که دلخوری پیش نیاد

من انجام میدم عزیزمپیش اومده بهش گفته آینه می‌خوام میتونم برم تو اتاقتون و گفته نهخداییش خودم رو این ...

خب احتمالا این از متوجه نبودن یه موضوع نیست و احساس میکنم از عمد داره انجام میشه 

نمی‌دونم واقعا چه واکنشی باید نشون داد 

ولی هرچی کمتر برای خودتون حاشیه درست کنید بهتره 

بعضیا دنبال بهانه برای جدال هستن

اگه تاپیک باعنوان خواهرشوهرم بی اجازه میره تو اتاقم وسایل برمیداره میزدی کامنتا فرق میکرد 😂همه حق به عروس میدادن

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
اگه تاپیک باعنوان خواهرشوهرم بی اجازه میره تو اتاقم وسایل برمیداره میزدی کامنتا فرق میکرد 😂همه حق ب ...

وای آره 😂😂🤦🏻‍♀️