2777
2789
عنوان

چرا زن داداشم بدون در میاد تو اتاقم(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 70 پست
میترسم اینطوری بشه که تو دعوا شون زن داداشم بزنه تو سر داداشم که مثلا خواهرت اینطوری گفت و اونطوری گ ...

وسیله هاتون جلوی چشم بچه مهمون نزارید .اصلا واکنش توبیخی هم نشون نده .فقط خواهشا قایم کن .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودمم بدون در زدن میرم اتاق پسرم در و قفل میکنه میرم یهو در و باز کنم کنف میشم تو هم این کار کن کنفش،کن

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
عزیزم زن داشت کم عقله فکر می‌کنه چون مجردی حتما چیز خاصی نداری تو اتاقتدر حالی که حریم ،حریمهحتی یه ...

این ویرایش رو چرا برداشتن؟

صدتا غلط املایی داشتم    

گوشیم هر چی خواسته تایپ کرده

آخه میدونین از چی فشار میخورم؟خود داداشمم در نمیزنهیعنی اگه بخوام به دخترش بگم عمه جون از این به بعد ...

در اتاق را قفل کن یا وسیله هات قایم کن .جلوی چشم چیزی نزار....هیچ چی ‌.هرچی قراره باشه براش بخر .کادو بده .واسه روزهای خاص.ولی اصلا نگو نیا بیا .

تا حالا با مادر یا برادرت درمیون گذاشتی؟چون اول بار اگه مستقیم به خودش بگی حتما ننه من غریبم بازی در ...

با مامانم که آره

ولی مامانم کلا چیزی نمیگه

داداشمم همین امروز دوبار بدون در اومد ، بهش گفتم

ولی به خانمش نگفتم تاحالا 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
وسیله هاتون جلوی چشم بچه مهمون نزارید .اصلا واکنش توبیخی هم نشون نده .فقط خواهشا قایم کن .

بابا مگه من مشکلم با اینه که عروسک بدم به بچه ؟

مشکلم اینه که چرا باید بدون در بیاد تو؟

اون سری دخترش بدون اجازه اومده بود سراغ لوازم آرایشیام، درب و داغون کرده بود

زن داداشمم نه عذرخواهی کرد نه هیچی...

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
در اتاق را قفل کن یا وسیله هات قایم کن .جلوی چشم چیزی نزار....هیچ چی ‌.هرچی قراره باشه براش بخر .کاد ...

یعنی چی😐اتاق منه بعد فلان چیزمو نذارم تو اتاقم چون اونا یاد نگرفتن در بزنن؟ 

من خودمم بدون در زدن میرم اتاق پسرم در و قفل میکنه میرم یهو در و باز کنم کنف میشم تو هم این کار کن ک ...

🤣🤣

یعنی چی😐اتاق منه بعد فلان چیزمو نذارم تو اتاقم چون اونا یاد نگرفتن در بزنن؟

من خودم مشکل را میفهمم .چون ماهم نوه داریم و من مجرد .خواهرزاده ام بطری سرمه را ریخته بود روی فرش.سرمه ای که کلی زحمت ساختش کرده بودم .فایده نداره گفتنش .چون بهونه میارند واسه نیومدن به خونتون .که مامان بابات هم ناراحت میشوند باتو دعوا میگیرند.یادگیری ادب کجا بود .یک بار دوبار در را قفل کن بگو توش وسایل خیاطی ریختم سوزن داخلشه .یا وسیله هات را قایم کن .ادم پر رو روش با این حرفا ادب دار نمیشه .باید عملی فهموند .