2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳ بار الک کردم

بکینگ پودر و وانیل هم میزنی؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

بکینگ پودرت باید تازه باشه و به احتمال زیاد کم میریزی

آرد هم حد اقل سه بار الک کن

یه خانمی بهم یاد داد بکینگ پودر  رو با آرد الک نکنم

ابتدا داخل  سه چهار تا قاشق ماست بریزم  

پنج دقیقه صبر کنم  تا حباب بزنه و عمل بیاد  

سپس وقتی آرد رو الک کردم  به مواد اضافه کنم

دیگه کیکهام نه خمیر میشه  خوبم  پف میکنه

خب عزیزمن بیکینگ پودر رو که تو تخم مرغ نمیریزن چون اگه زیاد هم بزنی خاصیتش از بین میره بیکینگ پودر رو بریز تو ارد و همراهش الک کن و بعد زیاد همش نزن

در نهایت هم با یک بیکینگ پودر دیگه امتحان کن

تخم مرغ وانیل و بکینگ پودرو هم زدم شکر و روغن و پودرکاکائو و اب و ارد هم جدا جدا اضافه کردم مجدد بک ...

من اینجوری و توی قابلمه درست میکنم و همزن هم ندارم ک تخم مرغام پف کنه ولی کیکم خوبه پفش 

... 

اردسفید گندم یا 3صفر 

وانیل

تخم مرغ

شیریا اب یا ماست 

بیکینگ پودر 

پودر کاکائو یا قهوه یا نسکافه 

شکر

روغن 

کمی. نمک 

... 

2لیوان دسته دار ارد رو با یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر قاطی کن و 2قاشق کاکائو و کمی. وانیل و همرو باهم قاطی و 3بار الک کن 

بعد 4تا تخم رو زرده و سفیده رو جدا کن و سفیده رو بزن تا پف کنه کمی و بعد زرده ها رو جدا بزن و نصف لیوان شکر بزن و نصف دیگ لیوانم توی سفیده ها بریز 

کمی وانیل توی جفتش بریز 

بعد ب زرده ها نصف لیوان روغن و ی لیوان اب یا شیر یا ماست بزن و قشنگ قاطی کن و بعد اردو رو کم کم اضافه کن و اخرم سفیده رو اضافه کن کم کم و موادت یکدست شد امادس 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خواهرم قالب کیک رو میزاشت تو سینی فر بعداً فهمید باید بزاره روتوری 

قالبت نباید ضخیم باشه 

تخم مرغ و شکر رو باید خوووووب بزنی حدودا ده دقیقه

فر هم از بیست دقیقه قبل روشن کنی 

همه اینها رو رعایت می‌کنی ؟

خب اول بگو چطوری درست میکنی این وسط یکی از مراحل رو درست  انجام نمیدی

مامان منم با دستور امتحان‌شده که خودم درست میکنم خوب میشه درست می‌کرد خمیر میشد یه روز بالاسری وایستادم ،دیدم وای از اول همه رو اشتباه انجام میده😅دیگ یاد گرفت

اگ از دستورات مطمعنی بگو از اول چیکار میکنی

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی بخدا دیه خسته شدم باز میترسم درست کنم پف نکنه😶

ببین اول سفیده روجداکن همبزن بذارکنار بعدزرده هاروباشکرووانیل هم بزن۱۰دقیقه حالاماست وروغن وسفیده هاروقاطی کن ۵دقیقه هم بزن بعدنوبت آردوبکینگ پودرکه رسیدکم کم اضافه کن باقاشق بادست هم بزن بعدبریزداخل ظرف وبعدم فر ماست مثل خمیرمایه عمل میکنه باعث پف میشه