2777
2789
عنوان

به هیچ عنوان ف❌ال نگیرید حتی به نیست مثبت❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 162 پست
عزیزم اون مشکلو نمیدونم اما خب اینا میدونن چیکار کنن چی بگن منم بلدمالان مثلا زیاد خوابیدن کسی نیست ...

مشکل اون اعضای خانوادم رو جطور میدونست آخه تو لیوان قهوه دیده بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنون عزیزم گه وقت گذاشتی و توضیح دادی ❤️❤️منم گاهی شک میکنم اما پس اینایی که حرفاشون درست در م ...

گفتم که همشون درست میگن بخاطر همینم که درست میگن ازتون بهاشو میگیرن

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
ممنونم خودم تجربه داشتم رفتم سرکتاب باز کردیم خیلی گره افتاد تو زندگیموندیگه ازون روز توبه کردمولی ن ...

کلا فا  ل و سرکتاب و دعا، قهوه و تارو و... اصلا حتی برا باطل سحر گرفتن هم نرید پیش این دعانویسا و فالگیرا.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

از آینده میگن ولی درست نمیگن طبق آیات قرآن بعد از مرگ حضرت سلیمان شیطان کتاب سحر و جادو رو زیر تخت ح ...

آخه برای ما بارها پیش اومده که درست گفتن

همسایه مامانبزرگم یه خانومی بود این کاره بود

وقتی فوت کرد از حموم خونشون صدای گریه میومد

ولی هیچکس اونجا نبود. همه میگفتن با جنا در ارتباطه

عجیبه...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
ما مورد داشتیم تاریخ مرگ یکیو گفتن و همون شد😬یا یبارم مامانبزرگم طلا گم کرد بهش گفتن کجاست

خب اینا احتمالا با ماورا در ارتباطن من نگفتم همه گفتم اکثرا

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وای نگوووحالا یبار پیش اومده شب تنها میخوابما 😑😂حالا منم از صدا و سیما میخوام ببینم اگه ترسیدم نمی ...

من اصلا سابلیمینال گوش نمیدم 

نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه 

آره نگفتم همه ی فیلم ترسناک بعضیاشون 

وقتی از کسی به غیر از خدا مدد بخوای، شرکه. اگه شرک نیست پس چیه. تو داری میگی خدا هیچی، ولی توی فالگی ...

هیییی آخه چی بگم .... پس از فردا نباید از نونوایی نون بخریم چون ممکن هست روزیمون رو از غیر خدا بخواهیم یا دکتر نریم چون دوای  دردمون رو از غیر خدا میخواهیم.... فا ل گرفتن ممکن هست انرژی منفی داشته باشه ولی شرک نیست اون چیزی که شرک هست استفاده از طلسم و جادو هست این دو دوتا مقوله جدا هستن که تو یه راستا نیستن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

از آینده میگن ولی درست نمیگن طبق آیات قرآن بعد از مرگ حضرت سلیمان شیطان کتاب سحر و جادو رو زیر تخت ح ...

راسته میگن اسم خودتو مادرتو میپرسن که همزادتو صدا بزنن اون بیاد بگه همه چیو؟

الان برای باطل السحر که میگن عب نداره برن 

من بخاطرش رفتم سرکتاب باز کردم ولی خدایی خیلی گره خورد تو زندگیمون 

اصلا دوسندارم اون دوران رو بیاد بیارم🙁

حتی حافظ ؟

فقط حافظ مجازه.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

اوه خدا ب دادت برسهجن دیدی نترس یه بسم‌الله بگو اون بترسه😂

جنا مسلمون شدن اینجوری بیشترم میشن 🤣

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یه سوال این حسن حامدی تو ایتا ستاره شناس چیه هست۷۰۰ تومن از خواهرم گرفت براش ستاره شناسی کرد😂😐این ...

اینا همه خیلی ببخشیدا شیادن

یکسری چیزای بدیهیو یجوری براتون بزرگ جلوه میدن که باور می‌کنی نمیدونستی 

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
آخه برای ما بارها پیش اومده که درست گفتنهمسایه مامانبزرگم یه خانومی بود این کاره بودوقتی فوت کرد از ...

بهشون اعتماد نکن عزیزم به هزار و یک دلیل این افراد قابل اعتماد نیستن ..البته خدا این خانم رو بیامرزه  ولی کلا غیر قابل اعتمادن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم