2777
2789
عنوان

به هیچ عنوان ف❌ال نگیرید حتی به نیست مثبت❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 163 پست
من که مریم مقدس نیستم گناهانی دارم👌 و اینکه فا ل گناه نیست. توصیه میشه نگیریم ولی گناه نییت

مثلا با همین فاال تاروتت میشه یه شخصو به خودت وابسته کنی ؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
واقعا این حرفا رو از کجا میارید شرک یعنی شریک برای خدا قرار دادن فا ل گرفتن کجاش شرکه 😑

وقتی از کسی به غیر از خدا مدد بخوای، شرکه. اگه شرک نیست پس چیه. تو داری میگی خدا هیچی، ولی توی فالگیر بیا کمک من بکن. اگه این شرک نیست، پس چیه؟

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا با همین فاال تاروتت میشه یه شخصو به خودت وابسته کنی ؟

دعا که نیست😐 اینده نگریه. بله خیر زمان یا آینده کلی.

اونی که میگی گناهه و طلسمه و کار جادوگرای قهار و ماهر یهو دی مسیحیا از اینکارا نمیکنن

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خودش به خواهرم گفته بود

دختره اینا تو خیالاتش بوده

سردرد بعد قهوه خوردن گفتم که عادیه یسریا بگیرن و ربطی نداره

الکی که نیست

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یکی میگفت بیشتر پولی میگیرن باید خرج جنا کنن که خبر میارن درسته ؟ همینجا میگفتن

اصن اگه می‌بینید میگن آقای فلانی سیده سرکتاب میگیره به هیچ‌ عنوان نرید سراغشون حتی اگه تو بدترین شرایط بودین فقطططططط به خدا توکل کنید 

چون اینا مراحلی که برای رسیدن به اون درجه که اونچنین فا.ل هایی رو بگیرن خیلی وحشتناکه 

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
😃 چ حسی؟😁

نمیدونم ی چیزی بین ذوق و تعجب نمیتونم الان کلمه ای براش پیدا کنم یکم شیش میزنم 🤕😂

دیگه خودت بگیر چی میگم به بزرگی خودت زبان قاصرم و ببخش🥲😂😂😂

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

من که مریم مقدس نیستم گناهانی دارم👌 و اینکه فا ل گناه نیست. توصیه میشه نگیریم ولی گناه نییت

یعنی چی مریم مقدس نیستید ، شما مستقیم با دیوها و اجنه ارتباط میگیری! دیوها و اجنه رو وارد زندگی مردم میکنید! آدم نمیتونه دو تا ارباب داشته باشه، میتونه؟

نمیدونم ی چیزی بین ذوق و تعجب نمیتونم الان کلمه ای براش پیدا کنم یکم شیش میزنم 🤕😂دیگه خودت بگیر چی ...

😃😃😂 اشکالی نداره فک کنم فهمیدم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اکثرا همینجوری شانسی یه چیز میگن منتها بلدن چجور بگن و این خبرا نیست اونایی که استارتر میگه فرق دارن ...

عزیزم از آینده نگفت از حال گفت از مسائلی که تو خونه بود و کسی نمی‌دونست مثلا اینکه من زیاد میخوابم رو تا حالا نه کسی دیده بود به جز خانواده ام ندیده بود و اینکه یکی از اعضای خانواده ی مشکلی داره ، حتی گفت مشکل کجاست از حال گفت نه از آینده و گذشته فقط با ی  نگاه تو لیوان قهوه اینارو گفت و درست بود 

یعنی چی مریم مقدس نیستید ، شما مستقیم با دیوها و اجنه ارتباط میگیری! دیوها و اجنه رو وارد زندگی مردم ...

چی میگی؟😐 طلسم ک نیست. فا له فا ل! یعنی میشه نمیشه کی میشه😐 عجبا

😃😃😂 اشکالی نداره فک کنم فهمیدم

خداروشکر یکی زبون منو فهمید اینجا اکثرا نمیفهمن چی میگم🤐🤐🤐🤐

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

میگن اونا میتونن یه چیزایی متوجه بشن و خبر بیارن دیگه اینکه قران چی گفته رو نمیدونم ولی چند نفر معتب ...

عزیزم تو قرآن اشاره شده که جنیانی که برای حضرت سلیمان مشغول ساختن بنا بودند زمانی که حضرت سلیمان فوت میکنه هیچ کدوم متوجه نشدند و از ترس حضرت به کار کردن خودشون مشغول بودند تا اینکه به اذن خدا موریانه عصای حضرت رو میخوره و حضرت که به عصا تکیه داده بودند به زمین میخورند اونوقت بود که جنیان متوجه مرگ حضرت سلیمان شدند این موضوع نشونه این هست که جنیان حتی به اندازه انسان از پیرامون خود اطلاعی ندارند یا باز تو سوره بقره و سوره های دیگه تو بعضی آیات به اینکه تنها خدا به غیب آگاه هست اشاره شده که اگه بخوام برات توضیح بدم وقت گیره ولی همین قدر بدون که هر کی میگه من از آینده خبر دارم کلاهبرداره 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اکثرا همینجوری شانسی یه چیز میگن منتها بلدن چجور بگن و این خبرا نیست اونایی که استارتر میگه فرق دارن ...

ما مورد داشتیم تاریخ مرگ یکیو گفتن و همون شد😬

یا یبارم مامانبزرگم طلا گم کرد بهش گفتن کجاست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️