2777
2789
عنوان

به هیچ عنوان ف❌ال نگیرید حتی به نیست مثبت❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 163 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستمون گفت من برا آشنایانمون فا ل میگیرم شما بهش گفتی توبه کن چون برا خدا شریک قائل شدی...ایشون نگف ...

خودم بودم.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

عزیزم ممکن هست که آدمای جاهل و افرادی که از شیطان پیروی میکنن دست به سحر و جادو بزنن ولی شما برای بط ...

بابام سه شنبه ۲۰ تیر پارسال فک کنم تصادف کرد دکترا ناامیدمون کردن حال روحیمون خراب بود.دخترعموم اینا گفتن برین سرکتاب باز کنین رفتیم پیش دعانویس گفت پدرتو جادو کردن تو شمع تو قبرستون چال کردن بعد پشیمون شدن دراوردن و....
داداشم همیشه رد پنجه حیوون میفتاد رو شیشه جلو ماشینش ما میگفتیم چون خونت پرته گربه ای چیزی میاد میره اهمیت نمیدادیم
تا اینکه رد پتجه جاشو به رد دست داد
بازم اهمیت نداد رفت کارواش ماشینو شست
روز بعدش همون رد دست یه جای دیگه شیشه بود اون موقع ترسیدیم فک کردیم شاید دزده من شیلنگ آب گرفتم رو رد دسته داداشم با طی شست
خداشاهده عصرش جلو آیینه داشتم موهامو شونه میکردم رد سه تا خط حالت خراش افتاده بود زیر چونم هی فکر میکردم چرا اینجوری شده خونم دویده بود توش اما درد نداشت
تا اینکه فرداش باز همون رد دسته ظاهر شد
بچه ها گفتن شاید دزده میخاد بدزده یا یکی که میخاد بترسونه
شب ماشینشو دم خونه ما پارک کرد خودش و برادرزادم رفتن تو ماشین داداشم یکم جلوتر پارک کردن کشیک دادن به خیال خودشون مچ دزد بگیرن
اما خبری نشد باز صبح دیدن یه رد دست همینی که برات فرستادم افتاده رو شیشه
یه حالت چرب خاک گرفته داشت
مادرم اومد دست زد به رد دسته گفت خاکم داره
خدا شاهده ده دقیقه نشد اومد تو خونه الکی خورد زمین دستش شکست ناجور که دکتر گفت شاید جوش نخوره باید پین بزاره(دقیقا این اتفاق سشنبه بعد تصادف بابام واسه مامانم افتاد)
بعد داداش بزرگیم کار داشت میخاس وسایل جابجا کنه همین داداشم که رد دست میفتاد رو ماشینش هم رفت کمکش
تو همون اتاقی که وسایلو برده بودن رد دست افتاده بود رو دیوار
داداش بزرگیم روز بعد که رفته بود دیده بود رد دست رو دیواره عکسش فرستاد
اینجا همه دیگه از دم عین چی ترسیدیم فهمیدیم غیرعادیه.بعد پیش همون دعانویسه رفتیم گفت آره جادو کردن اذییت جناس اگه خون نریزید بد میشه که بعدش ما خون ریختیم
دعا گذاشتیم خونمون زیارت عاشورا حدیث کسا
خداروشکر رفع بلا شد

فک کنم چوب دعایی برا بابام گرفتیم رو خوردیم که داداشمم این مشکل پیش اومد با مادرم

همه دعارو ریختیم دور

اره واقعا دعا گرفتن چی بعضی دعا ها که قرآنی هست و سوره و اینا دعانویس می‌نویسه اونا هم خوب نیست درست ...

اصن قرآن جز استخاره و تفسیر موثق چیز دیگه ای نداره و ف.ال و سرکتاب و... همش دروغه

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
دوستمون گفت من برا آشنایانمون فا ل میگیرم شما بهش گفتی توبه کن چون برا خدا شریک قائل شدی...ایشون نگف ...

نه عزیزم شرک زمانیه که طرف از همه جا به در بسته خورده و میره پیش دعا نویس و از اون کنم میخواد ف.ال صرفاً شرک نیست 

خانوما دعای محبت بین زنوشوهر هم گناهه

بله هر نوع دعایی گناهه بغیر از دعاهای سفید مثل حزر امام جواد و آیت الکرسی 

من خانومی رو میشناسم میگه من دعای محبت پیش یه ملایی مینویسم واسه خودمو شوهرم خیلی تاثیر داره برامون

عزیزم اوایلش قطعا تاثیر داره ولی عواقبش جبران ناشدنی 

از روسای دیگه برای تامین محبت استفاده کن 

جانم

من حس ششمم قویه تا حدودی روی چشم سومم تاثیر گذاشته خیلی نه ها یک دو پرده فقط در حد دیدن و تمرکز کردن و اینجور چیزا تو سایت جواب میدم سوالای که میپرسن سوالم اینه سنگینی داره؟کار بدی میکنم باید جواب ندم؟چون روی خودمم تاثیر میزاره انرژی برخی افراد بده سر درد اینا میشم کاری ب اون ندارم درکل ازم انرژی میبره؟