2777
2789
عنوان

به هیچ عنوان ف❌ال نگیرید حتی به نیست مثبت❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 163 پست
یکی میگفت بیشتر پولی میگیرن باید خرج جنا کنن که خبر میارن درسته ؟ همینجا میگفتن

ولی جنا خودشون پولدارنا 😂

من نباید میومدم این تاپیک حالا امشبم خونه تنهام نمیدونم فیلم ترسناک ببینم یا نه 😑😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر یکی زبون منو فهمید اینجا اکثرا نمیفهمن چی میگم🤐🤐🤐🤐

😃😃❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

عزیزم تو قرآن اشاره شده که جنیانی که برای حضرت سلیمان مشغول ساختن بنا بودند زمانی که حضرت سلیمان فوت ...

خیلی ممنون عزیزم گه وقت گذاشتی و توضیح دادی ❤️❤️

منم گاهی شک میکنم اما پس اینایی که حرفاشون درست در میاد قضیه چیه؟

کاربری مال دو نفره
ولی جنا خودشون پولدارنا 😂من نباید میومدم این تاپیک حالا امشبم خونه تنهام نمیدونم فیلم ترسناک ببینم ...

اصلا فیلم ترسناک نبین چند جا شنیدم میگن بعضی از این جور فیلما طلسم باز دارن تو یکی از این تصاویر که نشون میدن شاید تو اصلا متوجه نشی ، ولی بعد اثراتش رو میبینی ، توهم ، گیجی و ...

عزیزم از آینده نگفت از حال گفت از مسائلی که تو خونه بود و کسی نمی‌دونست مثلا اینکه من زیاد میخوابم ر ...

عزیزم اون مشکلو نمیدونم اما خب اینا میدونن چیکار کنن چی بگن منم بلدم

الان مثلا زیاد خوابیدن کسی نیست که واسش صدق نکنه حتی منی که خیلی شبا تا صبح اصلا نمیخوابم یکی بگه زیاد میخوابی درست گفته چون ساعات زیادی دراز کشیدم و میخوابم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

پس جادوگرا با کی در ارتباطن که از آینده میگن

از آینده میگن ولی درست نمیگن طبق آیات قرآن بعد از مرگ حضرت سلیمان شیطان کتاب سحر و جادو رو زیر تخت حضرت سلیمان قرار داد و به مردم اظهار کرد حضرت سلیمان جادو گره و به خاطر همین زمین و آسمان و هرچه بین این دو هست گوش به فرمان او بودن  که به ادن خدا دو فرشته به نام هاروت و ماروت برای راهنمایی مردم به زمین اومدند این فالگیرا به کتاب شیاطین تفأل میکنن و خیلی انرژی منفی به فردی که بهشون مراجعه میکنه دارند

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اصن اگه می‌بینید میگن آقای فلانی سیده سرکتاب میگیره به هیچ‌ عنوان نرید سراغشون حتی اگه تو بدترین شرا ...

ممنونم خودم تجربه داشتم رفتم سرکتاب باز کردیم خیلی گره افتاد تو زندگیمون

دیگه ازون روز توبه کردم

ولی نمیدونستم فالم حکمش همینه☹

چی میگی؟😐 طلسم ک نیست. فا له فا ل! یعنی میشه نمیشه کی میشه😐 عجبا

دوست مامانم با همون فااال بگم چه بلاهایی سرش اومد که هیچکدوم طبیعی بنظر نمیومدن چی؟ شوهرش سنی نداشت مرد، مامانم کلا بیست دفعه قرار گذاشته ۶،۷ بارش یا دستش شکسته بوده، یا پاش شکسته بوده. یمدت سرطان داشت. نمیدونم اون چیشد خوب شد. یه سال پیش چپ کرد با ماشین! خودش میگه ۵۰ ۶۰ تا بیشتر سرعت نداشته

ممنونم خودم تجربه داشتم رفتم سرکتاب باز کردیم خیلی گره افتاد تو زندگیموندیگه ازون روز توبه کردمولی ن ...

انشاالله که همیشه برات خوب اتفاق بیوفته 💗

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
طلسم باز دیگه چیه😨

چند جا شنیدم مثلا هست شما داری کارتن میبینی یا حالا فیلم بعد تو اینستا یا چایی تحلیل می‌کننن میگن مثلا حواستون تو فلان کارتن اینجا رو دیوار دیوار چیزی نوشته بود این مثلا نشانه به فلا وقایع تاریخی داره ، بعد تو فکر میکنی با خودت اصلا یادت نمیاد 

اینم مثل همون ی طلسم های بازی ی سری اشکال یا سری خطوط ی جایی هایی از فیلم میزارن اصلا شاید شما متوجه نشی ولی بعد که فیلم تموم شد همش بترسی و توهم بزنی و مشکلات دیگه 

اصلا فیلم ترسناک نبین چند جا شنیدم میگن بعضی از این جور فیلما طلسم باز دارن تو یکی از این تصاویر که ...

وای نگووو

حالا یبار پیش اومده شب تنها میخوابما 😑😂

حالا منم از صدا و سیما میخوام ببینم اگه ترسیدم نمیبینم 🤣

ولی خب نمیشه انقدرم بدبین بود اگه اینجوری باشه وقتی هم تو اینستا هستیم از طریق آهنگ کلیپا که توشون ممکنه ساب داشته باشه زهنمونو کنترل میکنن و اوههه خیلی چیزا هست من تا تهش رفتم