2777
2789
تا وقتی من رعایت کنم آره خوبه دیگ میدونم ب چی حساسه باید ساخت چه کنیم خداروشکر معتاد و خائن نیستن یه ...

من اول فهمیدم دوران عقد گغتم ما بدرد هم نمیخوریم رفتم درخواست طلاق دادم مامانم هی گریع میکرد میگفت آبرومون میره مجبور شدم برگردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خودم میشناسمش اصلا رو خودش کنترل نداره آخرین بار محکم زد تو گردنم افتادم زمین همچنان لگد میزد به ...

واقعا ناراحت کنندس 

یکی از اشناهام و شوهرش جوری زده بود که ابروش پاره شده بود و کلی کتک کاری دیگه  با وجود سه تا بچه هم تحمل می‌کرد که یکم اونا بزرگ بشن تا بزاره بره ....تازه اون آقا هربار بعد دعوا هدیه می‌خرید برای همسرش و ابراز محبت میکرد اما آیا تغییر کرد با وجود سه تا بچه ؟ اصلا اینجور آدما هرچقدر کوتاه بیای بیشتر میتازونن

من اول فهمیدم دوران عقد گغتم ما بدرد هم نمیخوریم رفتم درخواست طلاق دادم مامانم هی گریع میکرد میگفت آ ...

عجب...دیگه کاریه ک شده عزیزم سعی کن درستش کنی جدایی راه درستی نیست 

عواقب خوبی نداره 

بعد ده سال پشیمون شده. واقعا آدم ناراحت میشه چطور یه مرد میتونه همسرش رو مادر بچه هاشون ده سال کتک ب ...

چند ماع پیس باهم بحثمون شد کتکم زد حالم بد شد خودش برد منو بیمارستان فشارم بالا بود ضربان قلبم نامنظم

خودش برگشت رفت خونه منو تو اورژانس بستری کردن آزایش و نوار قلب گرفتن دکتر گفداحتمالا یکی از رگای قلبت گرفته همراهت بگو بیاد زنگ زدم شوهرم دیدم گوشیش خاموش کرده خودم تک و تنها تو بیمارستان اونم ساعت۱شب

عزمزم بنظرم همسرت باید بره پیش مشاور و ی فرصت دیگ بدی اگ نشد طلاق بگیر

اگه برم دیگه نمیتونم برگردم

عمری ک از خودم رفت نه دوست داشتنی و تجربه کردم نه زندکی آروم

بعضی وقتا برا خودم میشینم گریه میکنم

واای🥺🥺

زنگ زدم داداشش اومد کارام انجام داد تا۷صبح طول کشید هرچی داداشش بهش زنگ مبزد همچنان گوشیش خاموش

صبح ک رفتیم خونه بهش گفت چرا گوشت خاموش کردی زنت ول کردی بیمارستان گفت میخواستم ادبش کنم

بنظرت همچین آدمی ارزش فرصت دادن داره

اگه برم دیگه نمیتونم برگردمعمری ک از خودم رفت نه دوست داشتنی و تجربه کردم نه زندکی آرومبعضی وقتا برا ...

عزمزم خیلی ناراحت شدم برات واقعا نامرده نمیدونم واقعا چی بگم خدا کمکت کنه با یه مشاور خوب مشورت کن  برا تصمیم طلاقت