2777
2789
کارای ساختمونی انجام مبده

شاید کارش سخته بابامم شغلش این بود بچگیام خیلی مامانمو اذیت میکرد ولی از یه سالی ب بعد کمتر از گل ب مامانم نگفت نمیدونست داره چیکار میکنه چون از پدرش اونطور یادگرفته بود و بعدم ک کار سخت و مخارج بالا واقعا توانشو میگرفت 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمبدونم دیگه من تصمیم گرفتم حس میکنم جدا شم برام بهتره

پشتوانه داری؟

جایی ک بمونی ودرامد داشته باشی و از پس مخارج بربیای؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

دقیقا اینم همینطور بود

تا اینجاش به خودتون کلی ظلم کردید که موندید با این آدم لااقل برای ادامه زندگیتون با آرامش کنار بچه هاتون یه فکری کنید و جدا شید چون از این آدم نه همسر خوب درمیاد نه پدر خوب 

تا اینجاش به خودتون کلی ظلم کردید که موندید با این آدم لااقل برای ادامه زندگیتون با آرامش کنار بچه ه ...

دقیقا همینه دیگه دلم نمیخواد تحقیر شم هیچ جوره

اصلا قصدم ابن نیست بعد از جدایی مجدد ازدواج کنم فقط مبخوام رنگ آرامش ببینم 

خونه باباممخرج بچه هاشم میدونم مبدهخودمم دارم برای کنکور میخونم

با دوتا بچه سخته درسخوندن و مستقل شدن 

خدا کمکت کنه بیشتر فکر کن تهش اگر خاستی برگردی براحتی برنگرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه فکرام کردم خانوادم پشتمن مامانم بچه هارو نگه میداره

ان شاالله هرچب خیر و صلاحته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند ماع پیس باهم بحثمون شد کتکم زد حالم بد شد خودش برد منو بیمارستان فشارم بالا بود ضربان قلبم نامنظ ...

ببخشید پس یکی بزن در کونش بره گمشه وقتی اینقدر بی رحمی رو نفهمیده تو ده سال توبه اش هم مرگه

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.