2777
2789
خبلی کتک خوردم بهم فحش زشت دادهالان ک اومدم فقط میگم طلاقهی پیام میده پشیمونم از کارایی ک باهات کردم ...

خدایی نکرده یبار یجوری میزنه که دیگه نتونی بلند شی 

آدم روانی درست بشو نیست 

کی میخواد بس کنه ؟ الان دو تا بچه هم دارید تموم نکرده مطمین باش نمیکنه هم 

جونت و بردار و برو فقط 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی نکرده یبار یجوری میزنه که دیگه نتونی بلند شی آدم روانی درست بشو نیست کی میخواد بس کنه ؟ الان د ...

اره خودم میشناسمش اصلا رو خودش کنترل نداره آخرین بار محکم زد تو گردنم افتادم زمین همچنان لگد میزد بهم دلم شکستع راضی به اون زندگی نیست

28دوتا بچه

چندسالشونه جنسیت؟

چی شد یکدفه ب این نتیجه رسیدی؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

28دوتا بچه

فقط و فقط با صحبت کردن درست میشه 

بپذیر ک شاید خودتم نقصایی داشته باشی خودتونو اصلاح کنید از لحاظ رفتاری 

شاید زیاد بهش گیری میدی زیاد غر میزنی 

تا میرسه خونه بهش پیله میکتی بهرحال یه علتی داره ک بخاطر بچهات درستش کن 

الان درست شده کتکت نمبزنه،؟!

تا وقتی من رعایت کنم آره خوبه 

دیگ میدونم ب چی حساسه 

باید ساخت چه کنیم 

خداروشکر معتاد و خائن نیستن یه اخلاق گند ک دارن چ میشه کرد 

روز اول باید میفهمیدیم  ، قبل از بچه دار شدن نه بعد از اینهمه وقت 

۸سالشونه یه دختر و یه پسرچون دیگه بریدم این همه سال تحمل کردم ولی دیگه بریدمنمیتونم تو اون زندگی تحم ...

فرصت بده بهش اما با تعهد محضری یا اصلا چندمرحله برو جلو دادگاه برو بعد فرصت بده همون اول نده بزار بفهمه قضیه جدیه چندسالشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خبلی کتک خوردم بهم فحش زشت دادهالان ک اومدم فقط میگم طلاقهی پیام میده پشیمونم از کارایی ک باهات کردم ...

بعد ده سال پشیمون شده. واقعا آدم ناراحت میشه چطور یه مرد میتونه همسرش رو مادر بچه هاشون ده سال کتک بزنه

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
۳۶ سالشه

خب سنشم کم نیست ولی خب بخواد میتونه تغیر کنه شغلش چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40