2777
2789
خیر سرش ادعاش میشه که دانشجوی روانشناسیه! اونوقت بین ایییییییین همه نظر گیر داده به اون! بیچاره مملک ...

بله بله من نگاه به پروفایل شما میکنم تا ته ماجرا میرم فقط سکوت میکنم 

با آدمی مثل شما ادم همکلام نشه خیلی خوبه 😂

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اشتباه از من بود که قبل از اینکه امضات رو بخونم باهات مکالمه ام رو شروع کردم(دختر خانوم لوس ...

بله آفرین که تمایلی نداری 

خداروشکر یه سریا با خوندن امضام خودشون میفهمن باید دمشون و بذارن رو کولشون

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
بنظرتون چادریا مورد توجهن؟؟؟

به نظرم صرفا به خاطر پوششون نه

در اصل چادری هایی هستن که در معرض توجه باشن

و چادری هایی هم هستن هم که نباشن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
شما که تحمل نداری بهتر نیس فقط تماشا کنی؟

شما که دخالتی نداری بهتر نیست سکوت کنی ؟

خیر اونیکه این نظر رو داد اقا نبود!یه خانم بود!اگه اخ وپیفبود از اول ریپ نمیزدی براش فقط میخواید باا ...

نه گلم شما برو بزن ببین آقا بود یا خانم بود 

اصلا از درست بودن هیچی خبر نداری و اومدی روی هوا نظر میدی 

گفتم که ریپ نزن آفرین 

افراط وتفریط اصلا خوب نیست یعنی چی که اگه چادریی ریپ نزن انگارخصومتی باهاشون داری.بله هرکسی طبق اعتق ...

دقیقا

توهین کردن درست نیست به چادریا هم درست نیست

لطفا همه ( چه بی حجاب چه با حجاب چه چادری) اگه دوست داشتن روی پیامم ریپ بزنن هیچ مشکلی نمیبینم😊

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خون آدما بابدرفتاری بادیگران کثیف میشه شخصیت متعادل به کسی میگن که دیدوسیعتری نسبت به مسائل داشته با ...

من بدرفتاری نکردم 

معنی متعادل رو سال هاست میدونم لزومی نداره بگید 

نیاز به فهمیدن هم نبود کاملا آشکاره

همچنین 

خیر

آفرین پس جواب سوال قبلی خودتم گرفتی