2777
2789
نیازی نیس معنیش رو در امضات دیدم عزیزم لطفا ریپ نزن حوصله اینجور ادمارو ندارم

در امضای من یا صفحه گوشی خاموشت که قیافه ات توش نشون داده شد ؟؟ 

امضای من سرشار از عشقه فقط یه آدم عقده ای میتونه بد ببینتش 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
من با تمام چادری هایی که معاشرت داشتم که بیش از 1000 تا هم بودن سعی در فرو کردن اعتقادات خودشون توی ...

خب بازم قضاوت کردی

خوبه منم بگم ۱۰۰ تا غیر چادری دیدم که بی ادب بودن؟ و از این نتیجه بگیرم که همه غیر چادریا بی ادبن؟ شما که روانشناسی خوندی حتما میدونی که نباید تعمیم بدی 

مخصوصا که خودتم با قضاوت کردن مخالفی، پس تو وقتی ۱ چادری جدید میبینی حق نداری با دید اون ۱۰۰۰ نفر بهش نگاه کنی عزیزم

از اول تاپیک داری توهین و قضاوت میکنی پس به کسانی که چادری هستن حق بده از خودشون دفاع کنن، چون شما شروعش کردی متاسفانه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم این‌قدر حرص نخور برات خوب نیست این حجم از خشم به خودت آسیب میزنه 😂😂 طولیه هم که گلم شهر ...

ای جانم، دقیقا شبیهشی

نکشیمون با این جوابای دندان شکن  

جالبه که بدونی من توی این شهر مهاجرم خانم دکتر  

به نظرم یه دوره روانشناسی خودت لازم داری! اول خود درمانی بعد دگر درمانی

بدرود با هزارتا بوس

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

دقیقاتوهین کردن درست نیست به چادریا هم درست نیستلطفا همه ( چه بی حجاب چه با حجاب چه چادری) اگه دوست ...

افرین به این میگن شخصیت 

یه عده روانشناس دوزاری ریختن تو سایت لابد مریض ببینن میگن باهام نحرف اعصاب ندارم🤣🤣

خب بازم قضاوت کردیخوبه منم بگم ۱۰۰ تا غیر چادری دیدم که بی ادب بودن؟ و از این نتیجه بگیرم که همه غیر ...

متاسفانه اونا شروع کردن نه من 

بله نباید نگاه کرد 

متاسفانه این قانون تو ایران صدق نمیکنه 

که تنها یک درصد از خانم ها از صمیم قلب چادر پوشیدن که خب هرگز مطمئنم من اون یک درصد رو نمیبینم 

شاید بی ادب بودند ولی هیچوقت نخواستند چادر بکشن از سر یکی پایین و حجاب خودشونو به یکی تحمیل کنند

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
دوزاری معنیش رو شاید شنیده باشی ولی برای درکش باید بری روبروی آینه با کسی که عکس پروفش این باشه هیچ ...

عه عزیزم

چرا از روی عکس پروفش قضاوت میکنی؟🥲

متاسفانه حرفاتون با هم همخونی نداره....

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

گندمی عینکیم محجبه کامل کلاعراق ک بودم همش میگفتن لبنانی هستین ومنواشتباه میگرفتن باهاشون فقط میتونم ...

جالب بود، البته خوبیش اینه که کم حرفی راحتتر از پر حرفیه😊 پس میتونی

ای جانم، دقیقا شبیهشینکشیمون با این جوابای دندان شکن جالبه که بدونی من توی این شهر مهاجرم خانم دکتر ...

اخ نگاه پروفت میکنم دل و دماغم میره برای جواب دادن 

نگاه کردن پر افسوسی کافیست برای تو 😂

وای خدا چرا انقدر علاقه داری بامن گپ بزنی چراانقدرریپ میکنی؟🤣

گلم نه تنها علاقه ای ندارم از این کار حالمم بهم میخوره 

متاسفانه اصلا فرد جالبی برای هم‌صحبتی نیستی