2777
2789
کی چادری بود من فقط روی یه نفر ریپ زدم که اصلا آقا بودن این نظر رو دادن اخ و پیفه بله روی من خانمی ک ...

خیر اونیکه این نظر رو داد اقا نبود!یه خانم بود!اگه اخ وپیفبود از اول ریپ نمیزدی براش فقط میخواید بااین حرفا ادای باکلاسی بیایید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه روانشناسی میخونی باید شخصیت متعادلی داشته باشی افراط وتفریط توهیچی خوب نیس

بنده شخصیتم متعادله گلم 

از کسانی که صرفا بخاطر پوشش یک نفر راجبش قضاوت میکنن به شدت گریزانم 

و ترجیح میدم خون خودمو با همکلامی باهاشون کثیف نکنم

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
وا!چرا گارد میگیریداستارتر سوال کرد یه دوستی هم اومد نظرش رو گفتطبیعتا ادما بسته به عقل ونوع دیدگاهش ...

خیر سرش ادعاش میشه که دانشجوی روانشناسیه! اونوقت بین ایییییییین همه نظر گیر داده به اون! بیچاره مملکتی که این قراره روانشناسش باشه، روانشناسی که عقده هاش و نظر شخصیش منطقشو کور کرده

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

بالاخره جوابتو بدم یا ریپ نزنم؟خانوم روانشناس تکلیفتو باخودت میدونی؟؟؟؟

ریپ نزن خانم محترم من با یه سری افراد صحبت نمی‌کنم بخاطر آرامش خودم

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
ولی قبل تر ها روانشناس هامون تسلط بهتری رو خودشون و کلامشون داشتنبا خودشون و بقیه در صلح بودنبه پیشن ...

همه چیز توی کتاب‌ها نیست، هر رشته ای که باشیم .

بهتره با اصطلاحات فرهنگ خودمون آشنا باشیم  

به به یه چادری دیگه ماشاالله چقدر چادری داریم بنده به کسی توهین نکردم با خانم های چادری نمیخوام صحبت ...

نه عزیزم اشتباه از من بود که قبل از اینکه امضات رو بخونم باهات مکالمه ام رو شروع کردم

(دختر خانوم لوس و ۱۹ ساله و مغرور..)

اینا امضای شما و معرف شخصیت شما بودن دیگه درسته؟

موفق باشین،بنده هم تمایلی با صحبت کردن با شخصی با این مشخصات ندارم😃

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ولش کن از این دانشجو روانشناس پیام نور دوزاریاس که توهم زده روغنفکر شده وقتتو تلف نکن روز گار حالیش ...

دوهزاری معنیش میدونی یعنی چی ؟ 

اگه نمیدونی حتما یه سر برو جلو اینه

گل بگیرن دانشگاهی که خروجی ش این مدلی باشه.😖

باید دهن یه سریا رو هم گل بگیرن نمیدونن چی دارن میگن متاسفانه 

بنده شخصیتم متعادله گلم از کسانی که صرفا بخاطر پوشش یک نفر راجبش قضاوت میکنن به شدت گریزانم و ترجیح ...

خون آدما بابدرفتاری بادیگران کثیف میشه شخصیت متعادل به کسی میگن که دیدوسیعتری نسبت به مسائل داشته باشه الان شما ازکجافهمیدی من چادری هستم یانه صرفا چون گفتم به نظرات بقیه احترام بزارگفتی چادریی .موفق باشی