بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه روانشناسی میخونی باید شخصیت متعادلی داشته باشی افراط وتفریط توهیچی خوب نیس
بنده شخصیتم متعادله گلم
از کسانی که صرفا بخاطر پوشش یک نفر راجبش قضاوت میکنن به شدت گریزانم
و ترجیح میدم خون خودمو با همکلامی باهاشون کثیف نکنم
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
وا!چرا گارد میگیریداستارتر سوال کرد یه دوستی هم اومد نظرش رو گفتطبیعتا ادما بسته به عقل ونوع دیدگاهش ...
خیر سرش ادعاش میشه که دانشجوی روانشناسیه! اونوقت بین ایییییییین همه نظر گیر داده به اون! بیچاره مملکتی که این قراره روانشناسش باشه، روانشناسی که عقده هاش و نظر شخصیش منطقشو کور کرده
اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
بالاخره جوابتو بدم یا ریپ نزنم؟خانوم روانشناس تکلیفتو باخودت میدونی؟؟؟؟
ریپ نزن خانم محترم من با یه سری افراد صحبت نمیکنم بخاطر آرامش خودم
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
ولش کن از این دانشجو روانشناس پیام نور دوزاریاس که توهم زده روغنفکر شده وقتتو تلف نکن روز گار حالیش ...
دوهزاری معنیش میدونی یعنی چی ؟
اگه نمیدونی حتما یه سر برو جلو اینه
باید دهن یه سریا رو هم گل بگیرن نمیدونن چی دارن میگن متاسفانه
بنده شخصیتم متعادله گلم از کسانی که صرفا بخاطر پوشش یک نفر راجبش قضاوت میکنن به شدت گریزانم و ترجیح ...
خون آدما بابدرفتاری بادیگران کثیف میشه شخصیت متعادل به کسی میگن که دیدوسیعتری نسبت به مسائل داشته باشه الان شما ازکجافهمیدی من چادری هستم یانه صرفا چون گفتم به نظرات بقیه احترام بزارگفتی چادریی .موفق باشی