2777
2789
عنوان

بو سگ مرده میدم😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3888 بازدید | 153 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شامپو خشک چیه؟

اسپرست مثل تافت

اسپره کنی انگار موهاتو پا شامپو شستی چربیشو کلا میگیره و یه عطری هم داره بوی خوبی میده

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کلا میگم ولی با بوش میخوای چه کنی بوی مو تابلو و افتضاحه حداقل یه شامپو خشک بخر برا اینجور مواقعالان ...

شامپو خشک چیه؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

اگر دستمال مرطوب داری زیر بغلت رو باهاش تمیز کن و مام بزن

عطرم بزن

لباست رو هم عوض کن

برای نماز و...  هم تیمم کن تا آب بیاد

موهات هم پودر بچه بزن یه کم چربیش می ره تا فعلا آب بیاد

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 
من گفتم دوست پسر داشته باشید؟ من میگم به جای این چرت و پرتا به فکر آینده تون باشید موفقیتتون نه اینک ...

الزاما قرار نیست 20 سالگی بچه دار شیم ک

الان ک شرایط شهرستانمونو میبینی

توش هیچ جای پیشرفتی نیست

زنی ک چادر نپوشه هرزه حساب میشه

پس برم تو شهر احتمال پیشرفتم خیلی بیشتره

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

آب معدنی بخرر

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

خدایا چجوری روتون میشه همچین چیزایی رو بگیدزشته🤕 هرروز یه دوش بیست دقیقه ای بگیر ک اگ یروز شرایط حم ...

بعضی موقع ها نمیشه

من خودمم خیلی رو حموم حساسم تند تند میرم ولی الان زمستونه تو یه هفته سه بار رفتم حموم زیاد هم نرفتم معمولیه

ده روزه مثه چی سرماخوردم خوب نمیشم 

بعضیا حساسن

🔴کاربر جدید نیستم🔴