2777
2789
عنوان

بو سگ مرده میدم😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3998 بازدید | 153 پست
موهاتو یجور ببند که نیاز به روغن یا ژل داشته باشه ولی چیزی نزن اونام فکر کنن ژل زدی 😂

اونا ک موهامو نمیبینن با حجابم😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی داره؟؟مگه کسی که نامزد داره امکان نداره ی روز کثیف باشه یا بو بده؟؟خودت همیشه تمیزی؟بعدشم. ا ...

من چه کار به تمیزی دارم؟ 

دارم میگم از امصاشون فهمیدم که نامزد دارن 

و اینکه توی 17 سالگی نامزد داشته باشی فقر فرهنگی رو میرسونه 

من چه کار به تمیزی دارم؟ دارم میگم از امصاشون فهمیدم که نامزد دارن و اینکه توی 17 سالگی نامزد داشته ...

مگه نامزد داشتن تو 17سالگی چیه خب شاید همو دوست داشتن نامزد کردن تا یکم بزرگ تر بشن بعد عقد کنن

اگه موهات بلند نیست میتونی با مقدار خیلی کم آب خودتو بشوری اگرم موهات بلنده فقط موهات رو بشور که چرب ...

نه مسئله موهام نیست با حجابم اصلا مشخص هم نیست

بو هم نمیدم خودم الکی وسواسم 

ولی غسل ک ندارم انگار زندگیم ی جوریه

مگه نامزد داشتن تو 17سالگی چیه خب شاید همو دوست داشتن نامزد کردن تا یکم بزرگ تر بشن بعد عقد کنن

نمیدونم خودتون چی فکر میکند چرا یه نفر باید از این سن تصمیم بگیره که یکیو دوست داره یا نه که بعد بخواد عقد کنه؟ 

سن بلوغ و این حس ها دلیل نمیشه که من برم عقد کنم

اونا ک موهامو نمیبینن با حجابم😂

کلا میگم 

ولی با بوش میخوای چه کنی بوی مو تابلو و افتضاحه حداقل یه شامپو خشک بخر برا اینجور مواقع

الانم که یه تانکر آب دارید یه موهاتو با شامپو بشور 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عزیزم الان فقط چاره  دستمال مرطوبه یه بسته تموم میشه اما باز بوی خوبی میدی جلوی موهاتم ک دیده میشه از  روسری یکم ششامپو بریز با یه  پارچ اب بشور تمااام ، 

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

من چه کار به تمیزی دارم؟ دارم میگم از امصاشون فهمیدم که نامزد دارن و اینکه توی 17 سالگی نامزد داشته ...

دوست پسر داشتن خوبه مثلا؟😐😂

باید حتما با پسر مردم ب صورت نا مشروع باشیم تا با فرهنگ باشیم؟😐😂

کلا میگم ولی با بوش میخوای چه کنی بوی مو تابلو و افتضاحه حداقل یه شامپو خشک بخر برا اینجور مواقعالان ...

شامپو خشک چیه؟

دوست پسر داشتن خوبه مثلا؟😐😂باید حتما با پسر مردم ب صورت نا مشروع باشیم تا با فرهنگ باشیم؟😐😂

من گفتم دوست پسر داشته باشید؟ 

من میگم به جای این چرت و پرتا به فکر آینده تون باشید موفقیتتون نه اینکه 17 ازدواج کنید 20 سالگی حامله شید توی 30 سالگی عین زنایی 50 ساله به نظر برسید 

قابلمه برا من کمه اخه😂

دیگه تو این شرایط ناز کردن نداره باید با همین کارت رو راه بندازی اگه دنبال راه چاره ای، بریز تو قابلمه با کاسه اب بردار بریز رو خودت... من که ترجیح میدم اینجوری حموم کنم تا برم خونه کسی یا اصلا حموم عمومی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم