2777
2789
عنوان

بیایید بگید حق با من هستش یا شوهرم تو دعوای امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 51 پست

همون لحظه که نشسته بودم تو ماشین و لج کردم گفتم نمیام حس و حالم رو خراب کردی دلم نمی‌خواهد عکس بگیرم و برم اونجا منو تهدید که به مامانت زنگ میزنم خودمم میرم خونه مامانم خیلی از این حرفش ناراحت شدم گفتم بدرک برو الهی بمیری بهم میگه تو چرا اینجوری هستی مثل بچه هایی خودشم اخلاقش یهو گند میشه مثل باباش اومدم خونه چایی دم کرد التماس کرد که ببخشم ولی نمیتونم ببخشمش میخام یه هفته باهاش حرف نزنم حس امروزم رو خراب کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون لحظه که نشسته بودم تو ماشین و لج کردم گفتم نمیام حس و حالم رو خراب کردی دلم نمی‌خواهد عکس بگیرم ...

به شوهرت میگی الهی بمیری بعد اون گیج هم داره التماست میکنه عجب مرد بیچاره ای...هرکی بود باهات حرفم نمیزد 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
برای تایم قهر کردن با همسرتون از بقیه نظر میخواید؟واقعا که

خب میگم تا چند روز قهر باشم تا بفهمه نباید با من بد حرف بزنه با لحن پرخاشگری سرم امروز داد زد خیلی ناراحت شدم 

ببین ام نمیتونم بگم تقصیر شماس ولی تقصیر شوهرتونم نیست وقتی تصور میکنم قضیرو که اون پشت داشتن بوق میزدن و شوهرتونم نتونسته پارک کنه خوب عصبانی شدنش منطیقه و با عصبانیت گفته بشینی شما هم نمیدونستی چرا عصبانیه بهش گفتی بی عرضه اشغال و بعدش زدی زیر گریه و مردمم نگاتون میکردن  و شوهرتون عصبانی تر شده ولی دیگه نخواسته ماجرارو کش بده به همین خواسته که این ماجرا رو فراموش کنید و از منظره لذت ببرید ولی شما قهر کردی و الان بنظرم اخر شب که خواستید بخوابید باهاش بایه حالت سردی حرف بزنید و فردا کم کم باهاش بهتر رفتار کنید این نظر من بود

قهر نباش عزیزم ،چیزی نشده که...بعدش هم تقصیر شما بود که بااون لحن با شوهرت حرف زدی....اصلا پارک دوبل به عرضه ربطی نداره ی کم مهارت  میخاد..حال اونجا هم تنگ بوده بنده خدا نتونسته..اشکالش چیه؟؟سر هیچ و پوچ الکی اوقات خودتونو تلخ کردین و روزتونوبه بطالت گذروندین....به شوهرت بگو ی روز دیگه بریم

چه رفتار بچگانه ای...

وقتی میفهمی رفتارت بچگانه والکی بوده که دیگه شوهرت واسه قهرکردنات نه تنها التماست نمیکنه بلکه دیگه هرچی قهر کنی برات تره هم خورد نمیکنه 

قهرو دعواهارو بذاربرای موقعیت های مهم تر که نازکش داشته باشی دختر

اول شما شروع کردی چون عادیه تو موقعیتی که فشار هست آدم کمی عصبانی بشه و استرس داشته باشه شما با گفتن ...

خب  یه دوبل ساده بود آنقدر لفتش داد که کلی ماشین پشت سرش جمع شد بعد از حرص اون ماشینها که بوق میزدن سر من داد زد بشین اع با یه لحن بد و ناراحت انگار مجبور بوده منو بیاره گردش

خب یه دوبل ساده بود آنقدر لفتش داد که کلی ماشین پشت سرش جمع شد بعد از حرص اون ماشینها که بوق میزدن ...

بازم بنظرم شما شروع کننده بودی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
قهر نباش عزیزم ،چیزی نشده که...بعدش هم تقصیر شما بود که بااون لحن با شوهرت حرف زدی....اصلا پارک دوبل ...

اره بیشتر از همه از این می‌سوزم که روزمون به بطالت رفت الان شنبه هم باید بریم سرکار خیلی ناراحتم امروز تازه تایم پیدا کردیم برا همون بیشتر ازش دلگیر شدم دو هفته است میگه بریم لوکیشن پاییزی عکس بگیریم و بگردیم که امروزم رید تو همه چی