2777
2789
عنوان

بیایید بگید حق با من هستش یا شوهرم تو دعوای امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 51 پست
نمیدونم باشه عزیزم گوش شیطون کر شوهرم همیشه نازم می‌کشه هوامو داره امروز نمیدونم چرا اینطوری کرد با ...

یک  روز  خسته  میشه

ببین  کی  گفتم

من  متاهل  ام

همکار مرد هم  زیاد دارم

مردها  رو میشناسم  

عزیزم اشکال نداره که.....ما ۵-۶ماهه برنامه ریزی میکنیم بریم مشهد زیارت..جور در نمیاد.حالا بشینیم باه ...

خدا نکنه اگه اون کار بکنه همونجا ماشین رو سرش خراب میکنم ولی درست میگید من خیلی لجبازم مامان بابامم همیشه میگن کلا از بچگی اینجوری بودم امروزم آنقدر حرصی شدم هر چقدر تو ماشین نشستیم و التماسم کرد پیاده نشدم اعصابم خیلی سریع خرد میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂خخخ با حالی دلم خیلی گرفته بود خندیدم

بخدا    یکبار جایی خوندم   اگر حتی راه اشتباه رفت  نگو    یا نگو از کسی بپرس   بهشون برمیخوره

شوهر من  و داداش   بابام   واقعا همین اند

من تو  ماشین    سکووووت  

توخونه لج کردن اشکال نداره ولی وقتی میری مسافرت باید شل کنی دیگه خواهر

من کلا لجبازم یبار بلیت کنسرت گرفتیم  گوشیم هنگ کرد همونجا گوشی زدم زمین و گریه کردم و نرفتم و خیلی کارهای دیگه پشیمونم نیستم اعصابم خرد میشه سریع می‌دونم باید رو خودم کار کنم ولی شوهرم نباید از گل نازک‌تر بهم بگه آخه تنها دلخوشیم تو زندگیه 

بخدا یکبار جایی خوندم اگر حتی راه اشتباه رفت نگو یا نگو از کسی بپرس بهشون برمیخورهشوهر من ...

اره اینم تا گفتم اشغال بی عرضه نتونستی ماشین پارک کنی سرم داد نزن جنی شد گفت دهنتو ببند وگرنه هیچ وقت اینجوری بهم نمی‌گفت نمیدونستم رو ماشین و رانندگیش حساس 

باشه عزیزم حالا امشب می‌خوایم ولی فردا اون صبحونه رو آماده میکنم روز جمعه ها دیگه سعی میکنم آروم تر ...

آفرین اشکال نداره...

ببین شوهر من ماشین سنگین داره،من با چهار تا بچه وسایل آماده کردم..برای شوهرم بار در اومد و رفت...شده دیگه....اشکال نداره که..قسمت نبود بریم.....میدونم شما هم دلت گرفته..دوست داری گریه کنی ،،،بهترینجا برای گریه کردن بغل شوهره....اگه اومد بپر بغلش و گریه کن بزار دلت خالی بشه.....اگه گفت چی شده..بگو از اینکه امروز باهات اینطوری حرف زدم ناراحتم..متاسفم....بگو دوستت دارم....به همین سادگی مساله ی امروزو حل کن...یا به زبون خودمون جمعش کن بزار تموم بشه