2777
2789

امروز پنجشنبه صبح منو همسرم آماده شدیم بریم یه لوکیشن پاییزی تو مسیر صبحونه خوردیم بعد که رسیدیم جای پارک پیدا نمیشد بعد من به شوهرم گفتم یه جای داری بود اونم هر چی زور زد نتونست ماشین پارک دوبل کنه با عصبانیت به منی که پیاده شده بودم گفت بشین دیگه اع بریم یه جای دیگه چون پشت سرشم چند تا ماشین بوق میزدن منم اعصابم خرد شد بهش گفتم تو عرضه پارک دوبل نداری چرا سر من داد میزنی آشغال اونم بهم گفت  ببند دهنتو منم گفتم خودت ببند بعد که یه جای پارک پیدا کردیم من در ماشینو محکم بستم اونم گفت آروم گفته بتو مربوط نیست ماشین خودمه چون امروز با ماشین من اومدیم اونم گفت باشه خرابم شد به من مربوط نیست داشت زیر زبونش حرف میزد منم اعصابم خرد شد زدم زیر گریه همه به ما نگاه میکردن شوهرمم اعصابش بیشتر خرد شد گفت بیا دیگه برو بریم با عصبانیت اینو گفت خیلی بهم برخورد چون اومده بودیم تفریح حال و هوامون عوض بشه رید تو روحیه و حال خوبم منم رفتم تو ماشین نشستم و لج کردم که میرم خونه هر چقدر التماسم کرد قبول نکردم چهار ساعت راه اومدیم و چهار ساعت راه برگشتیم تو مسیر یکمی که رفت بازم التماس کرد که بریم بگردیم ناهار بخوریم گفتم نه بعد دیگه خودش ناهار گرفت تو ماشین آورد گردشم نرفتیم الان خسته رسیدیم خونه ااالکی روزمم هدر رفت  باهاش قهرم بنظرتون تا چند روز دیگه قهر باشم ؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول شما شروع کردی چون عادیه تو موقعیتی که فشار هست آدم کمی عصبانی بشه و استرس داشته باشه شما با گفتن عرضه پارک نداری شعله رو روشن کردی. دعوایی نیس که بخواد ادامه دار بشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

چقدر رفتارت بی ادبانه دور از ادب ب همسرت میگی اشغال با بیشخصیتی تمام حرف زدی لوس بازی در آوردی اصرار کرد پر توقع هم هستی ؟؟؟ نمیگم اخلاق شوهرت تایید میکنم حالا عصبی شد باید اینطور رفتار کنی رفتارت بچگانه 

بنطرم شوهرت بجای مقابله با رفتارای بچگونه ی تو کوتاه میاد بعدم التماست نیکنه تو پررو شدی اون باید قهر بمونه تو درست بشی...تو مقصری با زبون نیش دارت ...اههه طلبکارم هس ...چقدم بی ادب حرف میزنی بیچاره شده شوهرت از دستت

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚