2777
2789
عنوان

خوشگلی به شدت تو زندگی جلوتون میندازه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 4233 بازدید | 214 پست
بله عزیزمخیلی مهمهجاهای بهتر استخدام میشی و راحت تر ارتقا میگیریو بیشتر کمکت میکننو خواستگارهای خوب ...

فن بیان هم مهمه درسته؟

حس میکنم لوند هم هستی،چون کسایی که خوشگلن و اخلاق خشکی دارن کسی سمتشون نمیره،دقت کردی؟

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دقیقا بی حاشیه ام وسرم گرم کار خودمهبخدا یه ذره بین گرفتم دستم وروی خودمم زومم که نکنه من کاری م ...

دقیقا همکار مرد خیلییی بهتره تا خود خانم ها

واقعا درکشون نمیکنم چرا باید از پیشرفت همجنس خودشون ناراحت شن؟یا زیر ابشو بزنن

اینو خوب یاد گرفتم تو محل کار نباید ساد باشی باید سیاست داشته باشی

پس خوشگلی تاثیری نداره بیشتر سیاست تو زندگی آدمو عزیز میکنه (هر چند من ادعای خوشگلی هم ندارم)

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

فن بیان هم مهمه درسته؟حس میکنم لوند هم هستی،چون کسایی که خوشگلن و اخلاق خشکی دارن کسی سمتشون نمیره،د ...

بله فن بیان بسیار مهمه

منم تو این زمینه خیلی ماهر هستم

زیاد روی خودم کار میکنم که با اعتماد به نفس و با پرستیژ به نظر بیام

وا مگه الکیه خب به اساتید اعتراض می‌کردید

نمیشد از طرفی دوستمم بود اینطوری فک میکرد من حسودی میکنم بهش و اساتید هم اصلا گردن نمیگیرن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

خیلی عالی🥰ایشالا روز به روز به خوشگلیامون اضافه بشه😁

ولی اسی یبار که تاپیکت خلوت بود عکس بزار ببینم چطوری 

منم تگ کن میام عکس میزارم 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕