2777
2789

بچه ها تبلیغ نکنید لطفا 

دوستم یه مشکلی براش پیش اومده ۵ ساله با یه پسره و پسره الان میخواد بره خاستگاری یکی دیگه اگه فک میکین گناه میخوام ازتون بپرسم دختری که ۵ سال روح جسم عمرشو برای پسر گذاشته و روحیه اش داغون چه گناهی کرده شاید بگید چوب خدا و کارما ولی میخواد همه راهارو امتحان کنه میگه نمیخواد پشیمون بشه  برای خودم واقعا حتی تصور اینک پارتنرم با یکی حرف بزنه سخته چه برسه به ازدواج پس لطفا تا دیر نشده اگه شماره ای از کسایی که دعا طلسم انجام میدن قابل اعتمادن و براتون جواب داده کسی که تضمینی کار انجام میده رو معرفی کنید ممنونم از لطفتون♥️

اگه میخوای دوستت و پسره رو بدبخت کنی و هفت نسل کارما بسوزونی بشین نتظر بشین

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی گناه داره خیلی چیزارو بخاطر این پسر داده ☹️

عقل که داره نداره؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

ولی گناه داره خیلی چیزارو بخاطر این پسر داده ☹️

گناه طلسم کردن میدونستی هم اندازه قتله؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عقل که داره نداره؟؟

بنظرم ادما یه بار تو زندگیشون کاملا بدون منطق میرن جلو من خیلی توضیح دادم گفتم ممکنه اتفاقای بدی تو زندگیت بیوفته میگ بدتر. از این برام وجود نداره

الهی که هرکس سمت طلسم و جادو واسه بقیه میره تیکه تیکه بشه به حق این شب عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40