2777
2789
عنوان

دوستانی که طلسم و دعا انجام دادن بیااااان😐

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شریک میشم خواهر چون فقط من میدونم چه بدیای در حقش کرده 🙄

کاسه داغ تر از اش کسی نباش از کجا معلوم خود دختره خوب باشه اصلا بد باشه چرا قانونی انتقام نمیگیذه ازش 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

الهی که هرکس سمت طلسم و جادو واسه بقیه میره تیکه تیکه بشه به حق این شب عزیز

عزیزم دارم بهت میگم به دختر تجاوز کرده چطور ب عنوان یه دختر یه زن اینو قبول میکنی دختر خودتم باشه اینو میگی یعنی درسته من سوار ماشین یه پسر شم به عنوان دوستی اشنایی بهم تجاوز کنه ؟؟؟

عزیزم دارم بهت میگم به دختر تجاوز کرده چطور ب عنوان یه دختر یه زن اینو قبول میکنی دختر خودتم باشه ای ...

اگه اینطور بود منم باید برای کسی که واسه من طلسم زده طلسم بگیرم یعنی ؟

طلسم گرفتن برای فرد گیرنده هم تاوان داره تا چندین نسل گریبان گیر میشه حق الناس شوهر و بچه تو چجوری میخوای جواب پس بدی اونارو هم بدبخت میکنی حالا خودت هیچی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

کاسه داغ تر از اش کسی نباش از کجا معلوم خود دختره خوب باشه اصلا بد باشه چرا قانونی انتقام نمیگیذه از ...

اخه چه قانونی مگه ادم میره از رلش شکایت میکنه خودش بد تر میسوزه بعدشم اون دختر دوسش داره ولی ن در اوند حد پیش بده خونواده محدودی داره

اگر هم نتیجه بگیره باید منتظر روزی باشه که باخیانت می‌ره پس به تقدیر الهی ایمان بیاره چقدر خودتحقیری ...

چی بگم واقعا وضعیت نرمالی نیس اصلا باید داخلش باشید ک بفهمید این دختر مجبوره

اگه اینطور بود منم باید برای کسی که واسه من طلسم زده طلسم بگیرم یعنی ؟طلسم گرفتن برای فرد گیرنده هم ...

من ازدواج نکردم هنوز ولی اون پسره طلسم کمشه تو تا حالا قلبت شکسته بخدا بکشنت بهتر از خیانت من خودم یه بار فقط فک کردم یعنی شک کردم ک رلم خیانت کرده نفسم بالا نمی اومد تا چند ساعت دل شکستن فرقی با قتل نداره 

من ازدواج نکردم هنوز ولی اون پسره طلسم کمشه تو تا حالا قلبت شکسته بخدا بکشنت بهتر از خیانت من خودم ی ...

میفهمم چی میگی منم تجربه کردم بدتر ازینو تجربه کردم چنبار خواستم خودم بمیرم نفس نکشم

ولی گیرنده طلسمم باید تاوان بده خودش اطرافیانش خونوادش

دعای علقمه بخونه به خودش برگرده دعایی بخونه که از پسره دل بکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میفهمم چی میگی منم تجربه کردم بدتر ازینو تجربه کردم چنبار خواستم خودم بمیرم نفس نکشمولی گیرنده طلسمم ...

نمیدونم والا ولی کی دوس داره سنگینی اجنه بیار تو زندگیش تا وقتی که مجبور نباشه اون دخترم بد ذات نیس راهی نداره من خودم واقعا می ترسم ولی امیدوارم قبل از اینکه هچین شخصیو پیدا کنیم ک دعا بنویسه خدا حلش کنه 🥲