2777
2789
عنوان

نامزد داداشم زده بود تو بییضه ها داداشم بردیمش بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 69 پست
ان الان عروستون بعدش اومد دیدن داداشت؟ اینکه بخواد پشیمون بشه یا گریه کنه ویا بگه ببخشید؟ هر کاری هم ...

بله واقعا انشالله خدا عاقبتشون بخیر کنه 

نه نیومد ما رفتیم خونه شون با پدرم و عموم و بزرگ ها 

برا اینکه مسعله شون حل کنیم 

خانوادش بدونن سر چی اینطوری شده 

که دختره نذاشت بریم تو 

بیرونمون کرد مثل گله گوسفند گفت هری 

حلقه نامزدی رو هم انداخت تو چشم داداشم 

بابای عروسمون هم اومد پیش بابام کلی عذر خواهی کرد گفت دخترم بی عقله بچس درست میشه ببخشید و فلان 

ولی خب کی ؟؟؟

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این دوسال متوجه اخلاقش نشده بود؟

نه اصلا فقط یکبار تو عروسی فامیلشون می‌ره باباش بکشه آنقدر دعوا می‌کنه ولی داداشم کور بود ندید 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
نمیتونی عکسشو بزاری؟کنجکاو شدم ببینم چ شکلیه داداشت با این اخلاقم ولش نمیکنع امیدوارشدم اینو گرفتن ب ...

واقعا زیباست 

معذورم از گذاشتن عکس 

قد بلند ۱۷۴ 

هیکل ساعت شنی 

سفید موهای بلند 

دماغش خدادادی عملی انگار 

چشم و ابرو پهن 

عالیه واقعا ولی اگه اخلاقش درست بشه بهتره 

شما خوبه دخالت نمیکنی ومیگی طلاق بده مهریشم بده، دخالت میکردی چی میشد!!! وببخشبد همیشه مقصر یک طرف ن ...

طرف راهی بیمارستان شده چطوری مخفی میکرد؟😐

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
طرف راهی بیمارستان شده چطوری مخفی میکرد؟😐

بله جالب این جاست برادر عروسمون خودش داداشم می‌بره بیمارستان آنقدر هم این خانواده شرمنده هستن در مقابل ما که خدا می‌دونه خدا خودش هدایتش کنه

بله جالب این جاست برادر عروسمون خودش داداشم می‌بره بیمارستان آنقدر هم این خانواده شرمنده هستن در مقا ...

نی نی سایتیا فقط شعارن ...

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
بله واقعا انشالله خدا عاقبتشون بخیر کنه نه نیومد ما رفتیم خونه شون با پدرم و عموم و بزرگ ها برا اینک ...

وای پس خدا فقط بهش خوشگلی داده انگار...شعور و معرفت هم که هیچی...جدی خیلی بیشتر با داداشت صحبت کنین...واسه فردا روزی این دوتا میخوان زیر یه سقف باشن...بعد یه مدتم قیافه ش واسه داداشت تکراری میشه ...کلا وقتی اخلاق نداره کلا هیچی نداره انگار... میگن طرف اخلاق داشت یه دو بذار...زیبایی داشت یه صفر جلوش...پول داست یه صفر دیگه جلوش...هرچی دیگه داشت یه صفر بذار یعنی ارزش زیادتر میشه اما اگه دو رو برداری یعنی اخلاق نداشته باشه یعنی چی یعنی طرف انگار هیچی نداره...حالا تو هی صفر بذار بخاطر خوشگلی و پول و شغل... خدا واقعا هدایتش کنه...کاراش برازنده یه خانم نیس واقعا