2777
2789
عنوان

نامزد داداشم زده بود تو بییضه ها داداشم بردیمش بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاره نه ترکونده😐

دقیقا💀😀

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

شما خوبه دخالت نمیکنی ومیگی طلاق بده مهریشم بده، دخالت میکردی چی میشد!!! وببخشبد همیشه مقصر یک طرف ن ...

عزیزم کل خیابون و محل ما میدونن بحث اینا سر چیه در این حد آبروریزی انگار یکی مرده 

خدا چرا کسی حرف منو باور نمیکنه

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
😐😐چجوری اینهمه طرفدار عروسن

اخه دلیلشم غیر منطقی بوده💀💀💀

یعنی چییی😀

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

قبل عقد دوست نبودن باهم؟

اره بودن تقریبا دو سال

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
عزیزم کل خیابون و محل ما میدونن بحث اینا سر چیه در این حد آبروریزی انگار یکی مرده خدا چرا کسی حرف من ...

ان الان عروستون بعدش اومد دیدن داداشت؟ اینکه بخواد پشیمون بشه یا گریه کنه ویا بگه ببخشید؟ هر کاری هم داداشت کرده باشه یا هر حرفی زده باشه واقعا رفتار عروستون طبیعی نبوده و نشانه بارز وحشی گریه... من واقعا موافقم که گفته باشی طلاقش بده... چون در هیچ صورتی به یه زن یا مرد حق نمیدم اینهمه آسیب بههمسرش بزنه... اونم آسیبی که شاید بعدها کلی تبعات داشته باشه...خدا بخیر کنه براتون

دوستش داره 

یعنی عاشق واقعی ها 

اینطوری که هر چه از دوست رسد نیکوست حتی زهر 

برادر منه

ان الان عروستون بعدش اومد دیدن داداشت؟ اینکه بخواد پشیمون بشه یا گریه کنه ویا بگه ببخشید؟ هر کاری هم ...

همون الان ببینم میگفت داداشم زده نامزدشو چیکار میکردن؟؟؟؟نمیگفتن بره طلاق بگیره راحت شه؟؟؟

اینو ببرن یجا ببندن باباااا

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

نمیتونی عکسشو بزاری؟کنجکاو شدم ببینم چ شکلیه داداشت با این اخلاقم ولش نمیکنع 

امیدوارشدم اینو گرفتن با این اخلاق منم صدردصد میگیرن پس😅🙂💔

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........