2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 264 پست
موخوره چکار کنم؟ هر دو ماه ی بارم یک سانت کوتاه. شانه چوبیم استفاده کردم بازم نشد

روغن تراپی هفته ای دوبار با روغن های 

نارگیل ، بادام تلخ عالیه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای روشن شدم پوستم چه ماسک خونگی تاثیر داره تو کوتاه ترین زمان

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

برای رشد موهای پسرم چیکار کنم رشدش خیلی کمه یکسالشه پسرم 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

یه روشن کننده بدون ضرر معرفی کن که همیشه بشه ازش استفاده کرد 

بوستم سبزست دلم میخاد یکم روشنتر شع

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
اووووو عزیزم اگه پول این چیزا داشتم که دیگه نمیپرسیدم ی کاره ارزون که بشه با گیاهی حلش کرد

برای منافذ تون گل ختمی سفید رو بگیر از عطاری و روش آب جوش بریز یکم بعد که لعاب دار شد بزن به صورتت 20 روزه صورتت صاف میشه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

سلام توروخدا بگین این لک ها زوی بازو و کمرم چیه دراومده ی لباس بند دار نمیتونم بپوشم خجالت میکشم از شوهرم پوست صاف بود یهو رو بازوهام لک تیره ظاهر شد خیلی ناراحتم دیدم تو گوگل نوشتن ماکولار نوشتن درمانم نداره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من صورتم کک ومک داره 

جدیدا کرم هیدروکینون دست ساز گرفتم بزنم بعدا یواش یواش ولش کنم یعنی حالا هر روز بزنم بعد ی روز درمیون بعد دو روز درمیون تا اینکه ولش کنم کلا

به نظرتون پوستم برمیگرده؟

برای منافذ تون گل ختمی سفید رو بگیر از عطاری و روش آب جوش بریز یکم بعد که لعاب دار شد بزن به صورتت 2 ...

سپاس عزیزم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه