2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 264 پست
وای وای دختر این جوش زیر پوستی فقط با روتین حل میشه میسلار واتر وایت ویت ویتالیر ژل شست‌وشوی رفشینگ ...

ممنون

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
نه جوش نمیزنه بستگی به پوستت داره منم دکترم بهم گفت یه مدت با آب خالی بشور پوستم خیلی بهتر شد فقط آب ...

مرسییی

ببخشید من خیلی سوال پرسیدم 

میگم ضد آفتاب هیدرودرم خوبه 🥲؟ فاقد چربی هست 

البته دیگه واقعا پولم ته کشیده از بس رفتم دکتر دیگه نمی‌تونم ضد آفتاب بخرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسیییببخشید من خیلی سوال پرسیدم میگم ضد آفتاب هیدرودرم خوبه 🥲؟ فاقد چربی هست البته دیگه واقعا پولم ...

خواهش میکنم گلی از نظر من بد نیست ولی حتما پولاتو جمع کن و یه ضد افتاب سنتلا بگیر پوستت محشر میشه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

عزیزم برا جوش زیر پوستی چی خوبه

میسلار واتر وایت ویت ویتالیر 

ژل شست‌وشوی رفشینگ سیمپل 

تونر سیمپل 

ابرسان اسکین وان 

ضد افتاب سنتلا

این روتین و برو 3 ماهه صورتت صافففف

جوآب دهی که خیلی خوبه البته اگه باهاش صابون گلوتاتیون مصرف کنی 100 درصد سفید میشی عوارض هم من ندیدم ...

مثلا چنده قیمتش

یعنی از گندمی تبدیل به سفید میشی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
مثلا چنده قیمتشیعنی از گندمی تبدیل به سفید میشی؟

پیگمنتا بسته 30 عددی 600 

لزل بسته 30 عددی 1 تومن 

صابون 600 تومن 

گلوتا وایت 30 عددی 1800

لزل و باید با ویتامین سی لچل بخوری که اینم 60 عددی 1 تومن

بله اگر مداوم مصرف کنی تا 6 ماه سفید سفید میشی

برا نرمی و روشنی قوزک و کف پا و آرنج راه حلت چیه

ماسک اسکراب 

اگر خونگی میخای شکر آبلیمو روغن زیتون قاطی کن ماساژ بده هر روز 10 روزه صاف میشه فقط مرطوب کننده یادت نره بعدش 

ماسک اسکراب اگر خونگی میخای شکر آبلیمو روغن زیتون قاطی کن ماساژ بده هر روز 10 روزه صاف میشه فقط مرطو ...

دستت دردنکنه عزیزم ممنون

تاپیکتو حذف نکن لطفا

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
تغذیه تون رو درست کنید سرم ویتامین سی اگر حساسیت ندارید عالیه ضد آفتاب یادت نهههههابرسان هم حتما بزن

سرم ویتامین سی چه مارکی

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
مرسی گلمتو داروخونه ها راحت گیر میاد؟برای پرپشت شدن ابرو و مژه هم راهی بلدین؟

پریم تو داروخونه ممکنه گیر بیاد ولی بالانس نه

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

من چند سال پیش با ویزیت دکتر یک لایه بردار خیلی قوی رو یک ماه استفاده کردم و بعد از یک ماه متوجه شدم پوستم خیلی نازک و حتی چروک شده و پر از دون دون های قرمز، مثل اینکه هر منفذی برای خودش لک شده باشه و اینکه اسکارهای جوشم عمیق تر شدن. الان ۶ سال از اون موقع گذشته ولی هر کاری کردم صورتم خوب نشد، از دوباره دکتر رفتن میترسم چون این بلا رو دکتر سر پوستم آورده.

آبرسان ها و ضدآفتاب های خوب و روغن های طبیعی و آلوئه ورا و عسل تاثیری نداشته.

به نظر شما چیکار میتونم بکنم؟ پوستم خیلی ضعیف و کدر و افتضاح شده

ممنون میشم جواب بدین