2777
2789
عنوان

کراشم بهم ریکوئس داد بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 34 پست
وای چرا اینجوری میکنیم😂واسه من دیر شد تو قبول کن

نه نمی‌خوام 🤣🤣🤣 

عکس پسره رو بذارمممم ؟

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکیه بنظرم قبولل کن😂😂😂

ازم 7 سال بزرگ تره ولی

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
مجبور بودی بگی ریکوئس؟ بگو درخواست 😐

حالا چه فرقی داره 😐 

یکی اینجوری راحت تره

بیا منو بزن 😐

عزیزم پریودی ؟

شما دعوا داری کسی کاریت نداره

ممنون گلم اره موافقم خودمم یکم حس میکنم اینم تو رابطس

خواهش میکنم اره حواستو جمع کن گول نخور عجله نکن 

بهش درخواست فالو نده دلیلی نداره واقعا که فالوش کنی حتی اگه همه فالوش کنن تو نکن 

اینم بگم اگه اومد جلو و گفت ازت خوشم اومده و اشنا بشیم و اینا بازم قبول نکن چون اگر واقعا دوست داشته باشه پیشنهاد دوستی نمیده و یه راست میره سر ازدواج و خواستگاری و میگه زیر نظر خانواده ها اشنا بشیم از طرفی اگه دوست بشی همه تو دانشگاه خبردار میشن و چه بسا مورد های خوب دیگه ای باشن که پنهانی زیرنظرت داشته باشن و بفهمن دوستی میپرن حتی اگر طرف بهت گفت به کسی نمیگم باور نکن و از طرفی دیگه ممکنه همه اینا شرط بندی باشه چون از این کارا میکنن مخ فلان دختر خوب و پاک دانشگاهو بزنن و بعد هم ولش کنن  

پس در یک کلام هیچ کاری نکن