2777
2789
عنوان

کراشم بهم ریکوئس داد بیاید

280 بازدید | 34 پست

ی پسرس خیلی روش کراشم بهم ریکوئس داد بعد منم اومدم کلاس بزارم گفتم دیر قبول کنم

اینم خیلی مغروره پاک کرد😂😂

الان بنظرتون خودم بهش ریکوئس بهم

همکلاسیه دانشگامه ب هیچ دختریم نگا نمیکنه خدایی ولی چند سری دیدم زل زده بهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت پیام نده

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
اینم بگم هفته پیش ریک داده😂

یک هفته بنده خدا رو نگه داشتی 

چقدر منی تو 🤣🤣

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
گفتم پرو میشه😂😂😂

منم اینجوری ام 

الان یکی ازش خوشم میاد ریکوست داده حدود یک ماهه گذاشتمش تو همون حالت 🤣🤣

عزیزم من تجربه دارم اینا عشق نیست

همکلاسی دانشگاه من تو دانشگاه انقدر مغرور و جنتلمن و اقا بود که فکر میکردی از اوناست که محل سگ به هیچ دختری نمیده و اصلا دخترا رو ادم حساب نمیکنه چه برسه بره باهاشون دوست بشه اما فقط به من نگاه میکرد و توجهش به من بود و کمکم میکرد و اینا که من فکر کردم واقعا عاشقم شده بعد مدتی کاشف به عمل اومد که اقا دوست دختر داره و یکی از دخترای کلاس با دوست دخترش دیده بودتش و تازه طرف میخواسته بزنه زیرش و گندشو‌ جمع کنه که نتونسته 

منم که فهمیدم دیگه بهش محل ندادم و سگ محلش کردم و خودش فهمید و بیخیال شد و رفت ( اینم بگم من با طرف دوست نبودم فقط همون تو دانشگاه بودیم که نگاه و توجه میکرد) 

پسری اگر واقعا دختری رو دوست داشته باشه اصلا به نگاه و توجه و لبخند و اینا نیست اینا همش الکی و بهونه هست و فانتزی دختراست بلکه مثل آدم میاد جلو و مطرح میکنه و‌ بعدش رسما و شرعا با خانوادش میاد خواستگاری