2777
2789

میخوای جدا بشی ؟

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی بارم چنین قضیه ای برای ما پیش اومد انقد که من از حرص قلبم داشت می ایستاد انقد از استرس ناخنامو کف ...

من دوست پسرم یه شماره از عشق سابقش تو گوشیش بود انداختمش به گوه خوردن افتاده بود به پام التماسم میکرد 

به نظرم باید قشنگ قهوه ایشون کنی

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
نمیخام ی ادم بازنده باشم ک هم طرف عشق و حالشو گرده باشه هم مهریه نده هم خوش خوشونش باشه بگه راهم باز ...

ببین خوب می‌کنی 

فقط بعد ازدواج تا مطمئن نشدی بچه دار نشو 

در قدم اول بندازش به گوه خورییی

من دوست پسرم یه شماره از عشق سابقش تو گوشیش بود انداختمش به گوه خوردن افتاده بود به پام التماسم میکر ...

من توان ندارم دیگه 

روحم جسمم خسته س 

ی مرده متحرک

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
نمیخام ی ادم بازنده باشم ک هم طرف عشق و حالشو گرده باشه هم مهریه نده هم خوش خوشونش باشه بگه راهم باز ...

پاک کردی اسکرینو؟

میشه یه بار دیگه بذاریش

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
نمیدونم😔 دوس ندارم بازنده باشم راحت طلاق بگیرم هم عشق و حالشو کرده باشه هم مهریه تعلق نگیره بهمهم ا ...

خیلی سخته میدونم مطمئنی بعدا پشیمون نمیشی بعد ازدواج ممکنه شرایط سختر بشه ها

چی بهت بگیم راضی میشی بیخیالش میشی ؟ الان دلش هوای عشق ۱۸ سالگیش کرده ۲ روز دیگه دلش هوس عشق جدید میکنه 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
من توان ندارم دیگه روحم جسمم خسته س ی مرده متحرک

میدونم چی میگی 

تمام تلاش هاتو کردی 🙂