2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مثل شوهر من

و دوست پسر من 😂

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
اسی اینم بگو ک چی گفتی بهش ک اینارو جواب داده و اینکه بعد گفتنت استوری پاک کرد یا نه؟

ن هنوز هست استوریش پاکش نکرده

بهش گفتم

((خوب دلیل رفتارات رو بیان کردی هوس عشقای ۱۸ سالگیت دوباره به سرت زده

خیلی ازت ممنونم که با استوریات ذهنمو روشن کردی و درسای خیلی خوبی بهم دادی))

جاست الان
ن هنوز هست استوریش پاکش نکردهبهش گفتم((خوب دلیل رفتارات رو بیان کردی هوس عشقای ۱۸ سالگیت دوباره به س ...

ی بارم چنین قضیه ای برای ما پیش اومد 

انقد که من از حرص قلبم داشت می ایستاد 

انقد از استرس ناخنامو کف دستم فشار داده بودم ناخودآگاه که خون افتاده بود

جوابمم ی کلمه بود 

تو خودتو با اون مقایسه نکن 

همین 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
توروخدا باهاش ازدواج نکنیا مثل من میشی تو ۳۴ سالگی قرص افسردگی میخورم توانایی نه شنیدن هم نداره

من از اون بدتر منم باهاش بازی میکنم تا روانی بشه 😂😂

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️