2777
2789
عنوان

بدون درد ترین راه خودکشی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 86 پست
کنکور الان یه مافیا شده برا خودش کسی که نداره رسما باید بمیره پول نداشتی باشی تو کنکور ای کیو باید ب ...

همه حرف هات رو قبول دارم سخت ترین کنکور ایران بین سال های ۸۳ تا ۸۷ اتفاق افتاده با سهمیه های بالا من تیزهوشان قبول شدم با رتبه سهمیه ها اومدن دیدم اسمم نیست تا بوده همین بوده مافیا از قدیم بودن ولی چون رسانه قوی نبود پوشش داده نمیشد بعله همه چی گرون ولی تو مجازی و تلگرام خیلی از کتاب هارو میتونی رایگان پیدا کنی یا با پول خیلی کم

قیمت ها سر به فلک کشیده ولی این برا همه هست من الان ۳۱ سالمه تو سال ۸۷ میگفتن همه چی گرون شده چه خبره دلار هزار تومان ولی اینا برا همه هست نه فقط عده ای کم

گدنه الوداع گلنه جان فدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی خدا جون داده توان و صبر اون مشکل هم باید بدهبه توان اون فرد نه اینکه طرف به مرز جنون و دیوانگی ...

از کجا میدونید نداده ادم مذهبی نیستم ها جا نماز هم آب نمیکشم ولی خدارو شکر الان غربالگری اومده میشه جلوی خیلی از این مشکل هارو گرفت

همه چی گل و گلاب نیست ما همه داخل یه کشتی هستیم مشکلات رو با پوست و روحمون همه مون میکشیم این طوری نیست که یه عده خاص فقط مشکل داشته باشن

گدنه الوداع گلنه جان فدا

از کجا میدونید نداده ادم مذهبی نیستم ها جا نماز هم آب نمیکشم ولی خدارو شکر الان غربالگری اومده میشه ...

غربالگری بیش فعالی و اوتیسم رو نشون نمیده

خانواده بچه اوتیسم هر روز در جهنم زندگی میکنن تا لحظه مرگشون

از کجا میدونید نداده ادم مذهبی نیستم ها جا نماز هم آب نمیکشم ولی خدارو شکر الان غربالگری اومده میشه ...

غربالگری نشون میده بچه ۶ماه دیگه ۲سال دیگه یا ۵سال دیگه سرطان میگیره میمیره؟

دارم نابود میشم حالم خیلی بده کلاس دهمم انسانی از استرس درس قلبم درد میکنه نفس نمیتونم بکشم شب تا صب ...

یه شب امتحان فیزیک داشتم سال یازدهم بودم دقیقا همین حس شما رو داشتم، بجز فکر خودکشی.واقعا داشتم از استرس بالا میاوردم،چشام کور شده بود از بس گریه کرده بودم.

الان بهش فکر میکنم خنده م میگیره😐😂

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
غربالگری بیش فعالی و اوتیسم رو نشون نمیدهخانواده بچه اوتیسم هر روز در جهنم زندگی میکنن تا لحظه مرگشو ...

قبول دارم سخته برا پدر و مادر خدا خودش کمک حال شون باشه ولی اگه پدر و مادر نباشه طرف میتونه تحمل کنه؟

گدنه الوداع گلنه جان فدا

غربالگری نشون میده بچه ۶ماه دیگه ۲سال دیگه یا ۵سال دیگه سرطان میگیره میمیره؟

نشون نمیده ولی چکاپ ۶ ماهه نشون میده خدایی نکرده بچه دچارش شده و زود اقدام کنن برا بهبودش 

گدنه الوداع گلنه جان فدا

قبول دارم سخته برا پدر و مادر خدا خودش کمک حال شون باشه ولی اگه پدر و مادر نباشه طرف میتونه تحمل کنه ...

خود پدر و مادر میتونن تحمل کنن؟

هر ذوزشون جهنمه، آرزوی مرگ دارن

تا بمیرن

نمیتونم تک تک جواب بدمفقط یه راه بدون درد میخوام، نمیدونم چندتا قرص بخورم قطعی میمیرم، نمیخوام زنده ...

بجای این فکرا، با همین گوشی که تو دستته، بزن مدرسه آنلاین آلا.

مشکلات درسیتو حل کن.هزینه هم نداره فک کنم.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!

به فکر پدر و مادرت باش با هبر خودکشی تو پدرت میشکنه پیش فامیل خودش دق میکنه الان بد باشه با خودکشی تو بدتر میشه به فکر پدر و مادرت باش که بعد تو چه میشن تسلیم شیطان نشو 

به فکر پدر و مادرت باش با هبر خودکشی تو پدرت میشکنه پیش فامیل خودش دق میکنه الان بد باشه با خودکشی ت ...

چقدر دیگه تحمل کنم بخاطر پدر و مادرم؟

اونا اگه خیلی بفکر بودن کمتر بچه میاوردن