2777
2789
عنوان

بدون درد ترین راه خودکشی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 91 پست
بخاطر سختی بخاطر بدبختی من تو این سن بودم و کاملا میفهمم که چی میگن مخصوصا اگه دوروریات آدمای بدرد ن ...

نوجوانی یه دوره ای که حرف به ادم زود بر میخوره به قول الانی ها میخوره به برجک مون همه مون این دوره هارو رد کردیم ولی خودکشی راه چاره نیست

باید جنگید حتی گاهی با خودت باید من خودت رو شکست بدی که بتونی موفق باشی 

گدنه الوداع گلنه جان فدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوجوانی یه دوره ای که حرف به ادم زود بر میخوره به قول الانی ها میخوره به برجک مون همه مون این دوره ه ...

آره قبول دارم هورمون ها بهم میریزه ولی مشکل اصلی از هورمون نیست 

سختیای زندگی به اضافه تغییرات هورمونی که کسی متاسفانه درک نمیکنه مخصوصا والدین که نمیدونن چطوری باید با فرزندانشون برخورد کنن

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
زندگی کردن

چرا انقدر حس خوبی بهتون دارم؟

هرجا کامنتتون رو میبینم حس خوبی میگیرم

در پناه خداوند اسمانی باشید❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

تورم گرونی کرونا همه اینا برای ماهم بود و هست ما بزرگ شدیم خواستیم وارد جامعه بشیم همه چی سوبله چوبل ...

کنکور الان یه مافیا شده برا خودش 

کسی که نداره رسما باید بمیره 

پول نداشتی باشی تو کنکور ای کیو باید بذاری لب کوزه آبشو بخوری 

کتاب تستای یه میلیونی یه بابای کارگر ک حقوقش ب د تومن هم نمیرسه پول از کجا بیاره 

تازه مشاور و کلاس و ... بماند

اصن معلم فیزیک ما خودش دهه ۶۰ بود میگف کنکور ما اصن این شکلی نبود ب این سختی نبود 

من بابام ازون زمان تعریف میکرده با یه ماه حقوقش طلا حتی و مایحتاج خونه میتونسته بخره به راحتی ماشین عوض میکرده زمینا ارزون بوده

الان چی پولا که علف خرسه 

حقوقا ثابت قیمتا سربه فلک میکشه هرروز دخل و خرج بهم نمیسازه

کیفیت مواد غذایی داغون و گرون 

این کشور تو سراشیبیه

زمان شماهم سختی داشته قبول 

ولی الان دیگه واقعا تا خرخره رفته تو لجن از هرلحاظ

امیدوارم به حق اذان یه طور مشکلتون حل شه که هیچ وقت به این فکر نیفتین ولی به این فکر کنین که شما کلی عزیز دارین که با نبود شما تقریباً زندگی اون‌ها هم به مرز نابودی می‌رسه و خودکشی خودش یه بلیط یه طرفه به جهنمه که برگشتم نداره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
هممون یه دوره ایی بدبختی تجربه کردیم همشو رد میکنی میشه یه خاطره ی آدم پراز تجربهفقط همیشه خدارو درن ...

مرگ عزیزان، زجرها و دردها، فشارهای روحی و روانی تا مرز دیوانگی و جنون، تا مرز سکته رفتن، پر پر زدن بچه ادم جلوی چشماش، زجر و عذابها و بیماریهای عزیزانمون، 

ایناهم همه خاطره میشه؟

آره قبول دارم هورمون ها بهم میریزه ولی مشکل اصلی از هورمون نیست سختیای زندگی به اضافه تغییرات هورمون ...

دقیقا همه چی چاره داره بخدا

سختی های زندگی برای همه هست اصلا باید باشن که قدر راحتی های زندگی رو بدونیم

پدر و مادر ها گاهی وقت ندارن حال ندارن یا قدیمی فکر میکنن ولی خدارو شکر الان سایت های این مدلی هست میتونی حرف بزنی و درک بشی از طرف جامعه هیچکس هم هیچکس رو نمیشناسه که بهش سرکوفت بزنه خدایی نکرده خدارو شکر خانم های سایت هم اینقدر با معرفت هستن که درک کنن و به حرف ها گوش بدن 

گدنه الوداع گلنه جان فدا

وقتی خدا جونی به شما داده خودشم هم به وقتش میگیره هرکسی ماموریتی داره هدفی داره یه نوجوان چرا باید م ...

وقتی خدا جون داده توان و صبر اون مشکل هم باید بده

به توان اون فرد نه اینکه طرف به مرز جنون و دیوانگی برسه

دیگه اصلا دست خودش هست وقتی خودکشی میکنه؟

مامورت یه بچه ۶ماهه یا چندساله که روزها و ماهها زجر و درد و عذاب میکشه پرپر میزنه جلوی چشم پدر و مادرش چیه دقیقا؟

مامورت به انسان عقب افتاده، اوتیسم، سرطانی چیه دقیقا؟

چرا انقدر حس خوبی بهتون دارم؟هرجا کامنتتون رو میبینم حس خوبی میگیرمدر پناه خداوند اسمانی باشید❤

فدات عزیزم 💗

همچنین😍

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love