2777
2789
عنوان

یه نصیحت برای ازدواج کردن بکنید

73 بازدید | 11 پست

هر چیزی که فکر میکنید لازمه و درسته بشنوم و سرنوشت سازه 

برای ازدواج و انتخاب درست بگین❤️

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ازدواج پر از سختی و مسئولیت چالشه

اگه میدونی میتونی خیلی قوی، با مسئولیت، یه جاهایی بیخیال و از خودگذشتن باشی انتظار خیلی چیزارو داشته باشی ازدواج کن و اگه تصویر رویایی از ازدواج داری پاکش کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر رفتاری روز اول دیدی ازش بدون ابدیه

اگر احترامت کرد، محترمه

اگر عجول بود، این کلا عجوله

اگر دست به گوشی بود زیاد، معتاد گوشیه

اگر حس کردی خسیسه، بدون خسیسه

اگر خ ریلکس بود، این کلا ریلکسه

اگر ولخرجی دیدی، ولخرجه

اگر به دین و ایمون معتقد نبود، نیست و منتظر نباش درست بشه

و….

منتظر نباش درست بشه

منتظر نباش درست باشه

زندگی کارگاه مجسمه سازی نیست

هررفتاری رو دیدی یا قبول کن بسازی یا تو فکر تغییرش نباش

مگر کله‌ی فولادی داشته باشی که پس از مدتها بحث و جنجال بتونی چیزی رو تغییر بدی

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

هرچقد عاشق همسرت باشی، قبلش عاشق خودت باش!

بهیچ وجه از خودت دست نکش! از خواسته های به جا و درستت کوتاه نیا! 

بهیچ وجه بخاطر کار نکرده عذرخواهی نکن!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

حتی ده سالم بگذره جلو خانواده شوهر‌ طوری رفتار کن انگار تازه قراره بیان خواستگاریت

رسمی و محترمانه

حد و مرز رو رعایت کن بزار اونام یاد بگیرن

مثل مهمان برو و بیا

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

برای مردت بانک پس انداز نشو

هرچیزی دلت خواست بگو تهیه کنه برات

اینجوری قدر دانت نیست بلکه بعد مدتی فکر میکنه واقعا نیازی نداری

بهترینا رو برا خودت بخواه

همیشه مرتب باش و به خودت برس

رمانتیک بودن رو هیچوقت حذف نکن حتی اگر خوشتون نیاد

از روز اول طوری رفتار نکن که برا دو قرون التماس کنی به شوهرت

هروقت بینتون بحثی پیش اومد سکوت کن تو عصبانیت حرف نزن

شوهرته و تا ابد فقط شما هستید که برا هم می‌مونید

همیشه احترامش رو حفظ کن