2777
2789
عنوان

جدیدا پسرا شوهر می کنن🎀

202 بازدید | 29 پست

قبول دارید؟ اگر پسر زیر سی پولی نداره خب دختر هم نداره

اگر پدر دختر کمک می کنه جهاز کامل زندگی رو می ده پس پدر پسر هم باید کمک کنه توی خونه و ماشین

اگر پسر روش نمی شه از پدر بگیره خب دختر هم خجالت می کشه

همه مسئولیت زندگی افتاده روی دوش ما حق و حقوقی هم که توی این مملکت نداریم

والا با این شرایط از ازدواج می ترسم

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 

جهیزیه هم باید نصف بشه با این اوصاف، همه چی نصف نصف باشه من با این مورد نصف شدن هزینه ها موافقم کلا نباید به یه طرف فشار بیاد

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهیزیه هم باید نصف بشه با این اوصاف

دقیقا

تازه می گن دختر باید شاغل هم باشه به وظایف خانه داری و مادری هم برسه اووووههههه🙂🔪

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 

شما که فقط هزینه رو گفتی

ولی الان واقعا جای دخترو پسر عوض شده،یکی از نشونه های آخرالزمانه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دقیقاتازه می گن دختر باید شاغل هم باشه به وظایف خانه داری و مادری هم برسه اووووههههه🙂🔪

زر مفت زدن

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

همین پسرا که این توقعات رو دارن اگه ازشون خونه یا ماشین بخوای انگ آهن پرست و مادی گرا بهت میزنن و میشی آدم ناسازگار و بی درک نمونش شوهر آبزیرکای خودم که هیچی ازش نخواستم تو همه چیزم مشارکت کردم آخرشم خوب دستمزدم داد

کی دیگه ازدواج میکنه

نمی دونم خب سنمه ولی با این شرایط رغبت نمی کنم بهش فکر کنم

دقت کردن چقد زندگی پدر مادرامون پایدار تره که از اول صفر بودن و همچیو دوتایی باهم بدست اوردن

زندگی منو شما پایداره برای بقیه که مثل ما نیست تو جر و بحث دعوا پدرمادرشون آسایش ندارن

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

دقت کردن چقد زندگی پدر مادرامون پایدار تره که از اول صفر بودن و همچیو دوتایی باهم بدست اوردن

خب ارزونی بیشتر بوده 

تجملات هم کمتر بوده

می دونی چی می گم؟ 

اینطوریام نیست 

اینکه همش بگی من اینکارو می کنم اونم متقابلا باید اونکارو کنه این ازدواج به جایی نمیرسه 

تو ازدواج زن و مرد یکی هستن جدا نیستن

در مورد اینجور مسائل هم قبل ازدواج حرف می زنن کسی که به شرایطتون نمیخوره رو رد می کنین مجبورتون نمی کنن که باهاش ازدواج کنید

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

همین پسرا که این توقعات رو دارن اگه ازشون خونه یا ماشین بخوای انگ آهن پرست و مادی گرا بهت میزنن و می ...

آره دقیقا

هی هم می گن برابری برابری انگار مثلا الان زن و مرد توی این کشور برابریم

شما که فقط هزینه رو گفتیولی الان واقعا جای دخترو پسر عوض شده،یکی از نشونه های آخرالزمانه،

اون موقع که‌دین ما‌میگفت پسر‌حتی برای‌نگاه‌کردن‌به‌دختر هم باید هزینه‌کل زندگی اون‌دخترو بده

خیلیا فاز روشنفکری برداشتن وگفتن زندگی دونفره هست وهردو باید تلاش کنن‌و...

نتیجه فرهنگ غرب شده این

همه‌چی شریک

وحتی‌گاهی‌مواجه هستیم باناز کردن پسرا

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست)