2777
2789
عنوان

جدیدا پسرا شوهر می کنن🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 28 پست
دقیقاتازه می گن دختر باید شاغل هم باشه به وظایف خانه داری و مادری هم برسه اووووههههه🙂🔪

مادر شوهر من هفتاد سالشعههع ببین چه زرنگهههخ فقط دنبال دخترای شاغل و پولدار میرفت،، سه تا عروس فعلا داره هر سه شاعل و باباهامونم خ پولدار تره پدرشوهرمون هستن. 

پیر زن هفتاد ساله ولی چقدر زرنگ.  الان برا اون برادرشوهر باز زنه شاغل میخاد بگیره

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
اینطوریام نیست اینکه همش بگی من اینکارو می کنم اونم متقابلا باید اونکارو کنه این ازدواج به جایی نمیر ...

درسته همینطوره بیشتر منظورم جو کلی بود

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دقیقاهی هم می گن برابری برابری انگار مثلا الان زن و مرد توی این کشور برابریم

اگه میخوان برابری باشه باید تمام حقوق عقدنامه رو به خانم بدن ولی اینکارو نمیکنن . مردای ایرانی هر موقع به نفعشون باشه میشن اروپایی و تساوی حقوق زن و مرد هر جا به نفعشون نباشه میشن مرد سنتی . موقع خرج و مخارج میشن مدافع تساوی حقوق و موقع خونه تکونی و ظرف شستن و آشپزی میشن مرد سنتی و دست به چیزی نمیزنن و اینا وظیفه زنه

اون موقع که‌دین ما‌میگفت پسر‌حتی برای‌نگاه‌کردن‌به‌دختر هم باید هزینه‌کل زندگی اون‌دخترو بدهخیلیا فا ...

اگه همون فرهنگ اروپا کامل اجرا میشد از یه چیزی اما هر چی به نفع مرداست اجرا میشه و به ضررشون باشه اجرا نمیکنن مثل دادن حق طلاق به خانم

متوجه ام الان اصلا نمیشه مثل اونا بود ادما هم ادمای اون موقع نیستن

اصلا بخواهیم ساده زیست باشیم هم بقیه آرامش نمی ذارن

مدام کنایه و... آدم می گه جهنم فلان یخچالو می خرم هی توضیح ندم

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 
پسرا چون راحت اون ارتباطی رو ک میخوان اززدخترا مییگرن برای اومدن ب مراحل بعدی باید بهشون باج داد.

من بعد از یه تجربه بد پشت دستمو داغ کردم عاشق هیچ کس نشم

همه سواری می خوان از آدم

من بعد از یه تجربه بد پشت دستمو داغ کردم عاشق هیچ کس نشمهمه سواری می خوان از آدم

مقصر خود دختران . بالاخره غرب گرایی و ازدواج سنتی با هم ی جا  نمیگنجه . هم میخوان مث دخترای غرب اپن رفتاررکنن . هم میخوان . ی جنتلمن افتلب مهتاب ندیده با اخلاق و دلسوز بیاد خواستکاریشون 

مقصر خود دختران . بالاخره غرب گرایی و ازدواج سنتی با هم ی جا نمیگنجه . هم میخوان مث دخترای غرب اپن ...

می شه بگی کدوم شرایط دختر ایرانی مثل غربیاست؟ 

والا ما که از اول مقنعه کردن سرمون پسرا رو فرستادن بیرون توی اجتماع به ما گفتن بشین تو خونه

با چنگ و دندون یه کم جا انداختیم بابا دختر هم حق داره درس بخونه بره سر کار به آرزوهاش برسه بعد گفتن نه باید کنارش وظیفه مادری و خانه داری هم به جا بیاری

زن غربی می که یا بشین باسن بچه رو بشور من بیرون کار می کنم یا خودت کار کن خرج قر و فر منو بده

مردای ایرانی پر رو شدن

می شه بگی کدوم شرایط دختر ایرانی مثل غربیاست؟ والا ما که از اول مقنعه کردن سرمون پسرا رو فرستادن بیر ...

دیگه خدایی داریم میبینیم . روسریا الان حذف شده.  مانتوها اب رفته.  تو روابط الان هیچ محدودیتی نیست.