2777
2789
عنوان

فلسفه اسم کاربریتون چیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4471 بازدید | 514 پست

سلام خانومای گل ، قسط سفر یا مهاجرت ندارید؟ نمی‌خواهید حداقل زبان انگلیسی ، چینی یا کره ای رو بدون گوگل مثل بلبل حرف بزنید؟

عیبه زشته تو این زمونه اینارو بلد نباشی

ولی نگران نباش ، تیم ما همه اینارو برات توی نیم سال کامل و کامل بهت یاد میده

جوری که مثل آب خوردن حرف بزنی💢❗️

✅ ۹۰٪ درصد تخفیف 🎁

✔️ نسبت به قیمت اصلی 🛍

🔥دوره ، محصولات و پکیج های استاد ❤️

⏳به مدت محدود 👌

آیدی تلگرام برای قیمت : @Sepplljgi

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

If I was you 

در اصل باید if I were you  باشه اما چون ی مدت ی آهنگی ترند شده بود منم اون زمان گذاشتمش و خیلی دوستش دارم . 

میگه که 

If I was you I wanna be me too  

اگه منم تو بودم دلم میخواست خودم باشم 😆

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
اهم خب اسم خودمو هرچقدر وارد کردم اجازه نداد. چرت و پرت نوشتم پشت هم🥲همین

شما دیگه خیلی بی حوصله بودین🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

تیکه کلام جدید دوستم بود موقع انتخاب اسم کاربری یهو اومد تو ذهنم منم گذاشتم😁🙁

چ جالبععع🤣🤣🤣🤣مشنگوووو

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

اولین بارپسرم نسیم برای تلگرامم انتخاب کرد بعدا برای همه برنامه هام استفاده کردم

عزیزم😍مامان منم تو فضای مجازی ب اسم ساحل فعالیت میکنه😁

من فکر میکردم بعدا میشه عوض کرد نمیدونستم چی بذارم رنگ مورد علاقه م رو نوشتم😂😂

باز خوبه🤣🤣🤣🤣از من ک تتلو بهتره

از رنگ آبی خوشم میاد ۱۱۰هم برای اینه که عاشق پلیسا هستم😂

ماشالا همه ابی دوست🤣😍

If I was you در اصل باید if I were you باشه اما چون ی مدت ی آهنگی ترند شده بود منم اون زمان گذاشتمش ...

چقد قشنگه اماا 👌🏻

هرچی می زدم قبول نمی کرد منم عجیبترین اسمی که تا حالا شنیدم نوشتم ،گفتم دیگه عمرا کسی این اسمو روی ک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکشت سارافینا شد اسممم