2777
2789
عنوان

قضاوت و توهین های زشت مادرشوهرم😢

357 بازدید | 22 پست

مادر شوهرم زن بدی نیست و من همیشه احترامشو نگه داشتم و بهش سر میزدم. چه تنهایی چه با شوهر 

یک سری حاشیه ها صحبت نمیکنم چون طولانی میشه اما درکل اونجوری که به اون جاریم سر میزنه به ما نمیزنه 

اما من هیچ وقت گله ای نکردم و نمیکنم‌ 

چند روز پیش عصری اومده بود یکی دوساعت نشست منم بین صحبتام بهش گفتم برای شام دوست علی دعوت کرده ولیمه خورون تالار. ولی ما نمیریم چون خانوادگی نزده رو کارت

بعد که پاشد رفت بعد اذان شوهرم گفت که شماها هم پاشید آماده کنید باهم بریم زنگ زده با خانواده بیا. منم با اصرار اون و بچها اماده شدیم رفتیم..

صبح فرداش به مادرشوهرم زنگ زدم جویای احوال، اونم هم با حالت غیض گفت تو از من پنهون کردی میخوای بری تالار😳ترسیدی من باهات بیام منو نبردین باخودتون و هیچی نگفتی و از این حرفا .من هیچی نگفتم به صحبتا ادامه داد نوبت منکه شد گفتم والا قرار نبود ما بریم ب اصرار علی رفتیم گفت نه من تو رو میشناسم تو مار زیر کاهی!!! 

ادامه..

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تو حرفی زدی نه پسرم . تو پسر منو یکاری کردی که فلان و بهمان 

منم بهش گفتم کی مثل من باهات رو راست بوده جواب این حرفاتو میسپرم بدست خدا . اون خودش از همه چی خبر داره و زیاد باهاش حرف نزدم و قطع کردم 

خیلی از دستش دلخور شدم نمیدونم باید چه رفتاری نشون بدم چند روزیه هم نه بهش زنگ زدم نه سر زدم 

اونحتی جلوی شوهرم حرفی نزده فقط به من گفته اونارو 😔

وقتی دیروز غروب دیدی چرا فردا زنگ زدی بر احوال پرسی 🤣این اولین ایراد ببخشید

چون یک اتفاقی افتاده بود من زنگ زدم راجب اون پرسم اون یهو دراومد اینطور بمن گفت

عزیزم من از تجربه ی خودم بهت میگم 

با مادرشوهر و خواهر شوهر و...  نباید تنها بمونی. 

حتما با شوهرت برو خونشون و با شوهرت هم برگرد. 

هر وقت اونا اومدن خونتون به شوهرت بگو خونه باشه بگو اونا خانواده ی تو هستن و میان که تو رو ببینن لزومی نداره وقتی تو خونه نیستی بیان پیش من.  

اگه تنها بودی و اومدن پیشت اصلا درو باز نکن تا شوهرتم باشه. 

مادرشوهر من چون میدونست شوهرم عاشقمه.  همیشه جلو شوهرم قربون صدقه م میرفت و وقتی منو تنها گیر میاورد انواع و اقسام نیش ها رو میزد. 

و من اشتباه کردم و وقتی شوهرم نمیتونست ب مادرش سر بزنه من به جای شوهرم سر میزدم که بلایی سرم اورد که هنوز که هنوز قطع رابطه ایم 

حتما از دهن کسی شنیده بد برداشت کرده اونا هم دوتا گداشتن روش که اره عروست نخواسته ببرتت حتما پیرزنا ...

نه نشنیده 

شبش کار داشت زنگ زد من چون دورم شلوغ بود گفتم بیرونم بعد تماس میگیرم

😑😑😑اینقدر خونه مادرشوهرم نمیرم که خودش زننگ میزنه دعوتم میکنه، 😑😑چرا میذارین اینقدر ب حریمتون ن ...

من نمیرم یعنی شوهرمم نمیاد بریم 

میگه وقتی بقیه رفتن و دعوت شدیم میریم 

بعد مادرش همه جا میگه زنش نمیاد بهم سربزنه بچم هم سیاه کرده نمیزاره بیاد 🫥

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
عزیزم من از تجربه ی خودم بهت میگم با مادرشوهر و خواهر شوهر و... نباید تنها بمونی. حتما با شوهرت برو ...

اخه خیرسرم رابطه خوبی داشتیم باهم. این فکر کرد من عمدا ازش قایم کردم درصورتی که اینطور نبود

من نمیرم یعنی شوهرمم نمیاد بریم میگه وقتی بقیه رفتن و دعوت شدیم میریم بعد مادرش همه جا میگه زنش نمیا ...

😐😐😐من ک نمیرم ولی میگم میخواستم بیام ، پسرتون منو نمیاره میگه کار دارم وقت نمیکنم سرم شلوغه😑😑😅

اونام میگن اره حق با تویه

😑😑😑اینقدر خونه مادرشوهرم نمیرم که خودش زننگ میزنه دعوتم میکنه، 😑😑چرا میذارین اینقدر ب حریمتون ن ...

اگه اینکار بکنم میگه عروسم احترام.مون نداره بهمون سر نمیزنه . بعدا ببینه تحویل نمیگیره و سرد برخورد میکنه.