2777
2789
عنوان

فیلم کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 89 پست
چرا جدیدا دخترا همه جذب پسرای بد میشید مگه پیمان چشه؟ واقعا ی چیزی بگم تورو خدا بدت نیاد اما کسایی ک ...

آرش چش بود؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داخل یوتیوب هس بزن چطور انرژی زنانه خود را فعال کنیم و بکار بگیریم ببین عزت نفس نداری چرااااا اجازه ...

راستش انقد از همه چی و همه جا نا امید شدم دیگه کاری نمیکنم ن بهش محبت میکنم نه توجه نه دیگه غر میزنم نه اعتراض میکنم هیچی 😔💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

آرش چش بود؟

هیچی فقط زنشو محرم راز خودش نمیدونست دروغگو بود اینا کافی نیست ؟ تو خودت میتونی با مردی ک چیزی ازت قایم کنه زندگی کنی؟ هرچند فضولی کیمیا بی مورد بود اما در کل آرش ب درد کیمیا نمی‌خورد فقط با اون دختره ک عاشقش بود خوشبخت میشد

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

هیچی فقط زنشو محرم راز خودش نمیدونست دروغگو بود اینا کافی نیست ؟ تو خودت میتونی با مردی ک چیزی ازت ق ...

من که میخوام تا اخر عمر مجرد بمونم.

ولی آرش خیلی جنتلمن بود طبیعی بود کیمیا رو محرم ندونه زارت میرفت به دوستاش میگفت. آرش عاشق کیمیا بود اما کیمیا رفیق باز بود. کیمیا فکر و ذکرش این بود یه چیزی از ارش پیدا کنه.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

وااای کیمیا خیلی رو مخ بود مدام برای ارش معلم اخلاق بود..تو مسائل کاریش هی دخالت میکرد و خوب و بد رو گوشزد میکرد اصلا ادم جذاب و باحالی نبود بجای اینکه زنش باشه یه مادری بود که تا خطاکنی بزنه تو سرش...فقط منتظر مچ گرفتن بود 

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
من که میخوام تا اخر عمر مجرد بمونم.ولی آرش خیلی جنتلمن بود طبیعی بود کیمیا رو محرم ندونه زارت میرفت ...

کیمیا آرش رو دوست نداشت بخاطر همین همش دنبالش بود ی چیزی پیدا کنه بهتر ک رفت 

کار خوبی می‌کنی ازدواج تو این دوره ی ریسک بزرگه

کیمیا آرش رو دوست نداشت بخاطر همین همش دنبالش بود ی چیزی پیدا کنه بهتر ک رفت کار خوبی می‌کنی ازدواج ...

خب همون کیمیا ارشو قربانی کرد ارش چجور کیمیا رو محرم بدونه منم بودم پنهون کاری میکردم.

اره والا تنهایی عشق و حال

اون از لحاظ ویژگی های مردانه ایرادی نداره، قدش بلنده، خیلی ببخشید معذرت میخوام اونجاشم بزرگه 😐🤣، و ...

ماشالله خدا حفظش کنه برات 😂خب تو الکی ازش ایراد بگیر 🤣

میری باشگاه ؟

باسن رو ک میشه ساخت 

اندامتو اوکی کن برا دل خودت اصلا 

چرا اینو میگی لب تر کنه اصلا باید بگی کیی بهتر از من 

رو عزت نفست کار کن خواهر 

وااای کیمیا خیلی رو مخ بود مدام برای ارش معلم اخلاق بود..تو مسائل کاریش هی دخالت میکرد و خوب و بد رو ...

آرش رو دوست نداشت دقیقا من حال آرش رو درک میکردم چون شوهرمم با من همینه هیچوقت باهام مثه یه شوهر نبود کل زندگیش خانوادش و دوستاش بودن توجه نمی‌کرد بمن، همش دنبال اینه ازم ایراد بگیره همش دعوام می‌کنه💔 چون دوسم نداره همشم دنبال طلاقه 

ماشالله خدا حفظش کنه برات 😂خب تو الکی ازش ایراد بگیر 🤣میری باشگاه ؟باسن رو ک میشه ساخت اندامتو اوک ...

بیخیال عزت نفسو ولش کن دیگه عزت نفس معنی نداره من انقد اعتماد به نفس داشتم ک‌نگو قبل اینکه خیانت بکنه اصلا فکرشو نمی‌کردم ی روزی خیانت کنه انقد خودمو قبول داشتم

خوده مهرآوه بدبخت انقدر درگیر کیمیا نبود 

که این نی نی سایتی ها هستن 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

راستش انقد از همه چی و همه جا نا امید شدم دیگه کاری نمیکنم ن بهش محبت میکنم نه توجه نه دیگه غر میزنم ...

چرااااا دختررررر 

بلند شو برا زندگیت تلاش کنه 

تو این دنیا تو میمونی و شوهرت 

برا هم روزارو خوب بسازید 

تلاشتو کن 

مشاوره برو باشگاه برو ب خودت برسه 

کلمه منفی نگو همش نگو لب تر کنه بهتر از من براش هس 

چرا اینجوری میگی خودتو خورد  میکنی انقد خودتو ضعیف نشون نده بهش