2777
2789
عنوان

فیلم کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 89 پست

انقد خندیدم ب اون تاپیک 

یجوری از ته دل با حسادت کیمیارو تخریب و نفرین میکردن آدم یادش می رفت دارن درباره یک شخصیت داستانی حرف میزنن🤣🤣

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷

نظرت راجع ب طلاق چیه

نظرم طلاق نیست اصلا چون نمیتونم هزارتا دلیل دارم 😔 مهم تریناش دخترم و خونه ام هست نمیدونی با چه ذوقی این وسایلو چیدم تو خونه ام تازه ساختیمش یک سال نشده 

با کلی شوق و خوشحالی مدل و رنگ کابینتاشو بعد چند روز فکر کردن و گشتن انتخاب کردم نمی‌دونم چه وسواسی ب خرج می‌داده اونایی ک کار میکردن تا کاملا ب سلیقه من باشه خونه الان خونه مو ول کنم برم خونه پدرم با یه بچه بعد این شوهر نامردم دست ی زنو بگیره بیاره اینجا؟؟؟😭😭 شوهرمو دو دستی تقدیم کردم ب زنای دیگه چون دیگه کاری از دستم برنمیاد الانم نمی‌دونم بازم خیانت می‌کنه یا نه نمی‌دونم اما خونه و بچمو نمیتونم بدم ب کسی

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیانت کرد 😑بچت چند سالشه ؟

پس دو ساعته چی دارم میگم 😐 اره خیانت کرد ن یبار هزار بار دقیقا از وقتی باردار بودم خیانتاش رو دیدم میخواستم بچمو سقط کنم طلاق بگیرم این نی نی سایتیا نزاشتن انقد بهم عذاب وجدان دادن ک نگو هی میگفتن بچت دنیا بیاد شوهرت درست میشه خدا لعنت کنه اینجور آدمایی ک ب دیگران احساس گناه میدن تازه نیومده بودم مشورت بگیرم اومده بودم روش استفاده از قرص سقطو بپرسم از کسایی ک استفاده کرده بودن ک پشیمونم کردن بگو اصلا بشما چه 😭

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خوده مهرآوه بدبخت انقدر درگیر کیمیا نبود که این نی نی سایتی ها هستن

😂😂😂😂😂😂

نظرم طلاق نیست اصلا چون نمیتونم هزارتا دلیل دارم 😔 مهم تریناش دخترم و خونه ام هست نمیدونی با چه ذوق ...

دخترتو نمیشه بگیری؟

چی بگم این مردی ک تو ازش تعریف میکنی آدم بشو فک نکنم باشه

آدم اصن حس ارزش خودشو از دست میده با ی همچین مردی 

پرخاش و دست بزن نداره؟

با دخترت مهربونه؟

چقدر در مورد کیمیا صحبت می‌کنید بسه دیگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💗💗💗💗💗

چون دوسش داریم 🤣🤣

دخترتو نمیشه بگیری؟چی بگم این مردی ک تو ازش تعریف میکنی آدم بشو فک نکنم باشهآدم اصن حس ارزش خودشو از ...

دخترمو میتونم بگیرم اونم پدرشه نمیتونه ک نیاد ببینتش یا ببرش پیش خودش منم دلم نمی‌خواد تربیتش دوتا بشه ی طرف من ی طرف پدرشو خانواده پدرش و درضمن ی سوال من موندم اینجا همه میگن با چنین مردی زندگی نمیشه کرد پس اینایی ک دربه در دنبال شوهر منن تازه هم خوشگلن هم همه چی تموم اونا چرا انقد کشته مردشن؟ همه مردم عاشق شوهر منن هیچکس ازش بد نمیگه هیچکس من یبار قهر کردم انقد مردم پشت سرم حرف زدن ک نگو همش میگفتن مرد ب این خوبی دختره خوشی زده زیر دلش

تازه چن نفر بودن میخواستن دختراشونو بهش بدن دخترای مجردشون ک ازدواج هم نکرده بودن😐

پس دو ساعته چی دارم میگم 😐 اره خیانت کرد ن یبار هزار بار دقیقا از وقتی باردار بودم خیانتاش رو دیدم ...

راجب بی توجه ایی و .. بود ک نمیدونستم خیانت هم کرده 

وایییی الهیییی چی کشیدی تو دخترررر 

این نی نی سایت همیشه میگن طلاق ب تو رسید گفتن نه گناه داره

راجب بی توجه ایی و .. بود ک نمیدونستم خیانت هم کرده وایییی الهیییی چی کشیدی تو دخترررر این نی نی سای ...

هعی🥲💔 تقصیر خودم بوده هرچی ک سرم اومد 

دخترمو میتونم بگیرم اونم پدرشه نمیتونه ک نیاد ببینتش یا ببرش پیش خودش منم دلم نمی‌خواد تربیتش دوتا ب ...

زبون بازه؟

این زبون بازا اولش جذابن آدم کور میشه ولی بعد که باهاش وقت بگذرونی گند شخصیتش درمیاره 

زبون بازه؟این زبون بازا اولش جذابن آدم کور میشه ولی بعد که باهاش وقت بگذرونی گند شخصیتش درمیاره

اره تقریبا زبون بازه نه عزیزم گندش فقط برا من در اومده وگرنه یه سال پیش با ی هرززه ای بهم خیانت کرد این ولش کرده بود اون اشغال ول نمی‌کرد همش میگفت من عاشقت شدم و فلان حلالت نمیکنم😐

اره تقریبا زبون بازه نه عزیزم گندش فقط برا من در اومده وگرنه یه سال پیش با ی هرززه ای بهم خیانت کرد ...

خودت داری میگی هرزه 

این زنای دوزاری و ولش کن 

اون اگه می‌فهمید با متاهل نمی‌ریزد روهم