2777
2789
عنوان

فیلم کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 89 پست
۲۲ سالمهانرژی زنانه یعنی باید چکار کنم دقیقا من ندارمش انگار 🥲شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه بعضی وقتا ...

داخل یوتیوب هس  بزن چطور انرژی زنانه خود را فعال کنیم و بکار بگیریم 

ببین عزت نفس نداری 

چرااااا اجازه دادی راجب بدنت بد بگههههه 

اگ ایراد گرفت تو هم ازش  ایراد بگیر 

اون بزرگ دوس داره تو هم بگو منم .. 😐والااا 

بخدااا  این پرو بودنش  از اینه ک اجازه دادی نظر بده 

خب وقتی میاد خونه کنارش دراز بکش 

باهام فیلم ببینید 

کلا سعی کن پر انرژی باشی مردا از زنای شاد و پر انرژی خوششون میاد 

ببین یه راه بهت میگم معجزه اسسس یه مدت مثلا سع روز خیلیییی بهش توجه و محبت کن  خیلییی بعد یهو سرد شو 

ببین برات چکار میکنه انقد تغییر میکنه رفتارش ک دیگه قلق سیاست زنانه میفته دستت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخل یوتیوب هس بزن چطور انرژی زنانه خود را فعال کنیم و بکار بگیریم ببین عزت نفس نداری چرااااا اجازه ...

اون از لحاظ ویژگی های مردانه ایرادی نداره، قدش بلنده، خیلی ببخشید معذرت میخوام اونجاشم بزرگه 😐🤣، ورزشکاره هیکلش ورزیدس قیافشم خوبه و پولدارم هست دیگه بدتر از چیش ایراد بگیرم خواهر وقتی می‌دونم همین الان لب تر کنه صدتا از من بهتر میوفتن دنبالش 😔😔😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

جالب اینه همه از آرش طرفداری میکنن درحالی که یه خائن دروغگو بود ازش متنفرم🤮🤣

آرش بدبخت🥺💔

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

جالب اینه همه از آرش طرفداری میکنن درحالی که یه خائن دروغگو بود ازش متنفرم🤮🤣

منم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

زخم شدیمممممزخمممممتوروخدا ول کنید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اوق نگو 🤮😂

😐😐😐😐 پس لابد پیان خوب بود

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اونجاشو چطوری تشخیص دادی😑

مثه اینکه شوهرمه ها چی میگی

😐😐😐😐 پس لابد پیان خوب بود

چرا جدیدا دخترا همه جذب پسرای بد میشید مگه پیمان چشه؟ واقعا ی چیزی بگم تورو خدا بدت نیاد اما کسایی ک فکرشون مثه توعه امثال آرش و شوهر منو تو جامعه پروو کردید میدونن طرفدار دارن بازم بدتر میشن

اره دیگه 🤣

جدی هستی الان؟😐