2777
2789
عنوان

فیلم کیمیا

855 بازدید | 89 پست

ی تاپیک بود تو پر بازدیدا اصلا از اولش خندیدم تا آخرش بخاطر کامنتا 🤣🤣🤣 تاپیک تحلیل فیلم کیمیا

بعد یکی از کاربرا ک فوق العاده از شخصیت کیمیا بدش میومد می‌گفت کیمیا با پارتی معلم شد🤣🤣🤣 خدای من یعنی اینجا نمی‌دونن دانشگاه فرهنگیان چیه؟ کیمیا مثلا دانشگاه فرهنگیان قبول شد چهار سالشو خوند دیگه رفت از دانشگاه نامه شو گرفت رفت استخدام شد خو😂😂😂 عجب سمایی تو سایت هست نمی‌دونستم

می‌گفت اون محموله ک فرخ جابجا کرد نون شد براشون 🤣🤣🤣

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شک نکن اون با معلما مشکل داشته

🤣🤣🤣 خیلی سم بود خدایی برو بخون تاپیکو ببین چی نوشتن از خنده روده بر میشی

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه پا منتقد بوده😂 

منم از کیمیا خوشم نمیاد آرش بیچاره کرد 

همچین هووول پیمان بود ...اون نرگس چطور روش شد این نقش بازی کنه خونه خراب کن

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

واقعا اون محموله نون شد براشون

کاری ندارم ب محموله ب شغل کیمیا گفتم 

آخه کیمیا دانشگاه فرهنگیان قبول شده بود نیازی ب پارتی نداشته استخدام رسمی بوده مثلا 😂😂

یه پا منتقد بوده😂 منم از کیمیا خوشم نمیاد آرش بیچاره کرد همچین هووول پیمان بود ...اون نرگس چطور روش ...

اره خدایی منم خیلی از دست کیمیا حرص خوردم اما کلا کیمیا و آرش ب درد هم نمیخوردن چون از دوتا فرهنگ و خانواده متفاوت بودن کسی ک ب درد کیمیا میخورد فقط و فقط پیمان بود چون از لحاظ اعتقادی،پول، فرهنگ در ی سطح بودن هردوشون هم انقلابی بودن آرش طفلی فقط با اون زن اولش ک عاشقش بود خوشبخت میشد 

کجا دانشگاهش تموم شد بعد رفتاگه فیلم رو دیده باشی نشون داد که کیمیا میخواست بره پیش مدیر سابق مدرسش ...

تا جایی ک بلدم دانشگاه فرهنگیان قبول شد 

دیگه وقتی رفت سر کار مثلا چهار سال گذشته بود 

اره خدایی منم خیلی از دست کیمیا حرص خوردم اما کلا کیمیا و آرش ب درد هم نمیخوردن چون از دوتا فرهنگ و ...

تقصیر مشوق بود .....امان از اون ننه پیمان و نرگس که اینقدر تو کوچه رفتن اومدن تا به نیتشون رسیدن 

آرش میتونست زندگی جمع کنه ولی کیمیا خیلی فضول بود 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337