2777
2789
عنوان

فیلم کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 89 پست
تاپیکه خوبی بود یکم شادمون کرد😂😂نمی‌دونستم اینقدر مردم از پیمان بدشون میاد😂

من ک از پیمان بدم نمیاد آرزوم داشتن چنین شوهری بود اما متاسفانه شوهرم کپی آرشه اما از آرش بدتر 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادبیات میخوند دانشگاه فرهنگیان نبود با پارتی رفت 😐😂اون خانمه درست گف

مگه میشه پارتی بازیو تو فیلم صدا و سیما نشون بدن🙄🙄

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من ک از پیمان بدم نمیاد آرزوم داشتن چنین شوهری بود اما متاسفانه شوهرم کپی آرشه اما از آرش بدتر

خدایی پیمان خیلی خوب بود سعی میکرد تو زندگیه کیمیا دخالت نکنه تا آدم بده نباشه

الهی عزیزم🥺❤️نگران نباش به خدا توکل کن همه چی درست میشه🫂

من به خودم ایمان دارم...

تقصیر مشوق بود .....امان از اون ننه پیمان و نرگس که اینقدر تو کوچه رفتن اومدن تا به نیتشون رسیدن آرش ...

ارع کیمیا ک خییییلی فضوله مردایی هم مثه آرش با چنین زنی سازش ندارن کیمیا فقط ب درد پیمان طفلی میخورد پیمان خیلی پاکو و صاف بود و زن زلیل 😂😂😂

اره دقیقااا بعد رشته کیمیا ادبیات فارسی بود نه فرهنگیان

👌🏼دقیقا 

اصلا اون زمان که کیمیا رفت سرکار به خاطر جنگ دانشگاه رو تعطیل کرده بودن 

دوشب پیش این قسمتش رو ای فیلم نشون داد 

💚امام رضا جانم💚
خدایی پیمان خیلی خوب بود سعی میکرد تو زندگیه کیمیا دخالت نکنه تا آدم بده نباشهالهی عزیزم🥺❤️نگران نب ...

فدات شم گلم ممنون از دعای خیرت خدا از دهنت بشنوه 

👌🏼دقیقا اصلا اون زمان که کیمیا رفت سرکار به خاطر جنگ دانشگاه رو تعطیل کرده بودن دوشب پیش این قسمتش ...

چه جالب نمی‌دونستم ولی من تعجبم برا اینه ک پارتی بازی رو علنا تو فیلمای صدا و سیما ک نشون نمیدن 

منم برام جالب بود تعجب کردم 🤣

اخع یعنی کیمیا این همه زور زد درسمو بخونم درسمو بخونم بخاطر رشته ادبیات بود؟ خب شاید دبیری ادبیات قبول شده دانشگاه فرهنگیان ک ی جور نیسل هزارتا رشته داره خب

😂😂😂دقیقااااااااااااااا برعکسسسس من خوشم از ارش میومد نامزدم عین پیمان اروم  زیادی مثبته 😐🤣

😂نشون دادن دیگه

شاید دبیری ادبیات بوده خو رشتش 

تا جایی ک بلدم دانشگاه فرهنگیان قبول شد دیگه وقتی رفت سر کار مثلا چهار سال گذشته بود

زمان جنگ کجا دانشگاه فرهنگیان بود؟ اون موقع هر کی هم قبول میشد دو ساله بود  بعدم استخدام میشد اگر فیلم دیده بلشی ی جا میگه میخواد بره پیش مدیر سابقشون که ی کاره ای شده براش کار پیدا کنه

همتا اسم خـودمه♥