2777
2789
عنوان

با مهمونی که با خودش مهمون میاره چجوری برخورد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 84 پست

منم خوشم نمیاد من بیشتر از کم شدن غذا ناراحت میشم اگ غذا زیاد باشه مهمون اضافه بیاد مشکلی ندارم.

خیلی زشته ولی خب چیزی نگی بهتره یکم سیب زمینی سرخ کن همه غذا ها رو ب همراه سیب زمینی سرخ کرده ب همه تقسیم کن رک هم بگو نمیدونستم شماهم میاین اگرنه بیشتر درست میکردم

لایک نکن خیرشو ببینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اشتباه کردین کادو رو بعدا میدادین میگفتن از قبل اطلاع نداشتم

مادرشوهرم به من گفت نوه اش خودش گفته منم خونه دایی میام از اونطرف به نوه اش گفته بودن داییت دعوتت کرده .عزیزم اونا ازمن دل دارن بعدم من آدمیم که نمیتونم حرف بزنم 

منم خوشم نمیاد من بیشتر از کم شدن غذا ناراحت میشم اگ غذا زیاد باشه مهمون اضافه بیاد مشکلی ندارم.خیلی ...

خب من یکم بیشتر همیشه درست میکنم که مهمون دوست داشت بازم بخوره یا شام بمونه بخوریم ولی واسه سه نفر قطعا کم میاد

بعد فقط غذا نیست پذیرایی و اینام هست 

دیگه هیچی درست نمیکنم که زیاد هم نمونن درحد یه چای و شیرینی 

درصورتی که یه کیک سیب دارچین کوچولو هم درست کرده بودم ولی دیگه بهم خیلی برخورد حقیقتا، میگه تو خیابون همو دیدیم گفتم بیاید بریم 

ما رفتیم خونه داییم مهمونی خاله ام هم دعوت بود دختر ودومادش روهم آورده بود زن داییم سر سفره گفت چرا ...

خیلی کار زشتیه. من واقعا اگه میدونستم دعوت نکرده نمیرفتم. تازه عروس بودم بار اول داشتم میرفتم‌. خیلی خجالت زده شدم. بعد به جز من عروس اون یکی خواهرشونم بود که اونم تازه عروس بود. اونو دعوت کرده بود کلی تحویلش گرفت و کادو داد بهش. من فقط میخواستم کله مادرشوهرمو بکوبم تو دیوار 

من خودمو میذارم توی شرایط شما میبینم ناراحت میشم.ولی محترمانه هم برخورد میکنم  ولی اونیکه مهمون اورده رو میکشم یه گوشه میگم غذا به سهم شما درست کرده بودم الان کم بیاد هم من شرمنده میشم هم شما.

حالا ما مهمان سرزده هم داریم. 

خونه مادرم بودم. جوجه کباب گذاشته بود. فقط برای خودمون. 

ناگهان سر ظهر خالم اینها همشون اومدن داخل.. 

دیگه ما نهار نخوردیم. اونها نشستند. نهار ما را خوردند.