2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شل نشد البته شکمم زیاد آب نشده هنوز غذا حجیم میخورم مثلا کلی سالاد کلم با سرکه سیب یا کدو سبز بخا ...

تقریبا در روز چقد کالری وارد بدنتون میکردین؟

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
اب میخورم در کنارش اخه

خب اره ولی ویتامینی بهت نمیرسه که اب جذب بدنت شه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من خیلی عاشق شیرینی هستم مثلا خواستم کم کنم ولی پسرم درخواست حلوا کرد منو به چالش کشید مجبور شدم درس ...

منم خیلیییی دوست دارم ،حتی یه جعبه شیرینی رو میتونم تنهایی بخورم 😅

مشکل ما اینه تو مصرف اینجور خوراکیای پرکالری زیاده روی میکنیم ،مثلا همین حلوا دو تا قاشق بخوری بعنوان میانوعده رژیمت سرجاشه  حتی رژیمم نباشی چاق نمیکنه این مقدار

مثلا من خودم بیشتر اضافه وزنم تو ماه رمضون بود ، کلیییی زولبیا بامیه خوردم  امسال نمیدونم چطور جلوی خودمو بگیرم 😄

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
تقریبا در روز چقد کالری وارد بدنتون میکردین؟

من همه روش ها رو امتحان کردم روی من جواب نداد کالری شماری نکردم فقط روزی ۳ قاشق برنج نون هم تقریبا حذف کردم اینجوری لاغر شدم همه چی میخورم غذای کالری کم ولی حجیم

منم خیلیییی دوست دارم ،حتی یه جعبه شیرینی رو میتونم تنهایی بخورم 😅مشکل ما اینه تو مصرف اینجور خوراک ...

من قبل بارداریم هر چقدر هم میخوردم زیاد اضافه نمیکردم ولی بعد از بارداری هام ۱۰ کیلو اضافه کردم رعایت هم نمیکنم اصلا نمیاد پایبن وزنم چاق هم نیستم زیاد ۱۰ کیلو اضافه دارم اونم مال بارداریم هست فقط زیاد شیرینی حلوا خوردم کبدم چرب شده یکم نگران اونم واسه همین میخوام کم کنم رعایت کنم خیر سرم مثلا وگرنه فقط وزنم نیست کبدم هست که نگرانم کرده

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍