2777
2789

از وقتی اومدیم این ساختمون مشترک با مادرشوهر، دوتایی بخوایم بریم بیرون دست و پام باید بلرزه ک مادرشوهرم غر نزنه ب شوهرم

چون زن تنهاست تا تنها میشه تو ساختمون میگه خوف میگیرتم البته خوشبحال شوهر نکبتم شده چون هر شب تا ۱۰ ۱۱ میره پی رفیقای الدنگش و خیالش راحته که ننش تنها نیست خودشم ب کیف و حالش رسیده

خونه های قبلیمون ازین گله داشتم جرا هرسال بابد اثاث کشی کنم خسته شدم اینجا اومدیم گفتیم از اثاث کشی راحت شدیم وضع اینه

هر دو هفته یبار ب زور میتونم برم خونه مامانم😞😔

من خیلی مسائل و‌مشکلات ومیتونم تحمل کنم

اما رفیق بازی و دیراومدن خط قرمزمه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه های قبلیمون ازین گله داشتم جرا هرسال بابد اثاث کشی کنم خسته شدم اینجا اومدیم گفتیم از اثاث کشی ...

بعضی وقتا فکر میکنیم قراربهتر بشه امان ازاینکه بدتر میشه

اما اشکال نداره قوی باش ومحکم با شوهرت برخورد کن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
بعضی وقتا فکر میکنیم قراربهتر بشه امان ازاینکه بدتر میشهاما اشکال نداره قوی باش ومحکم با شوهرت برخور ...

ازین حرص میخورم خواهرشوهرام دیر ب دیر میان اینجا شوهرمم ب تفریحش میرسه بین ۴۰ نفر من بابد این زنو پیشش وایستم گرگ نخورش اخه این چ شانسیه شوهرمم زورگوعه

ازین حرص میخورم خواهرشوهرام دیر ب دیر میان اینجا شوهرمم ب تفریحش میرسه بین ۴۰ نفر من بابد این زنو پی ...

برو خونه مامانت محل نذار

نمیذاره تنها برم جایی مامانم خونش دوره یکی دو خیابون نیست بیشتره

به مامانت بگو بیاد دنبالت

عزیزم دست من نبود برادراش هرکدوم نزدیک ۱۰ ساله اینجا نشستن نوبت ما شد.

انقدر ناراحت میشم یه دختر پیش مادرشوهر میره چون خودم خیلی رنج کشیدم تاپیکامو بخونی فقط لحظه شماری میکنم برم از این خونه انشا...شمام خونه بخری برید از اینجا .

گناه من سادگی بود .
تو چه مشکلاتی داری؟

منم عین شما شوهرم خیالش راحت بود من اینجام شبا دیر میومد مادرش هرکار میکردیم می‌فهمید خواهرشوهر ام میان اینجا انقدر سرو صدا میکنن نه ظهر حالیشونه نه شب 

مادرشوهرم هرشب میاد بالا پیش من درصورتیکه من اصلا اهل رفت وآمد نیستم و خیلی چیزای دیگه

گناه من سادگی بود .