2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرت کسی که تا دیروز همه چی میخورده میتونه با این رژیم کنار بیاد؟ معدت خیلی اذیت میشه، به بدنت سخت نگیر ،از رژیمای معمولی شروع کن کافیه سرخ کردنی و سس و هله هوله و شکر و برنج و ماکارونی و سیب زمینی رو محدود کنی و تو طول روز سه وعده و دوتا میانوعده ساده بخوری ماهی ۴ کیلو کم میکنی به چشم هم زدن ماه میگذره 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

من یه هفته هست متوجه شدم کبدم چرب هست مثلا خواستم رژیم بگیرم وزن کم کنم یه چند روز خوب رعایت کردم کم خوردم هله هوله نخوردم ولی دو روزه بازم چند تا هله هوله خورد😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بنظرت کسی که تا دیروز همه چی میخورده میتونه با این رژیم کنار بیاد؟ معدت خیلی اذیت میشه، به بدنت سخت ...

اخه مهم اینه کنترل خودمو ندارم😑

و اینکه عجول هم هستم

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
من یه هفته هست متوجه شدم کبدم چرب هست مثلا خواستم رژیم بگیرم وزن کم کنم یه چند روز خوب رعایت کردم کم ...

درکت میکنم ،منم تنها چالشم تو رژیم اینه نمیتونم میل به خوردن چیز شیرین رو کنترل کنم 😄 مجبورم از نوشابه زیرو و چیزای شیرین بدون قند استفاده کنم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
چقد عالیبعد پوستتون شل نشد؟چقد در روز میخوردین؟

نه شل نشد البته شکمم زیاد آب نشده هنوز غذا حجیم میخورم مثلا کلی سالاد کلم با سرکه سیب یا کدو سبز بخار پز کلی هم سیب میخورم در روز فقط کربوهیدرات سعی میکنم نخورم

انگار فقط اب هس

نمیشه خدای اکه با معده خالی اب بخوری که بیشتر اذیت میشی من خودم به شخصه حالت تهوع میگیرم با معده خالی اب بخورم ولی میشه غدا خیلی کم خورد بعدش اب زیاد بخوری معده پر بشه احساس گرسنگی بهت دست نده وگرنه فقط اب که نمیشع خدای 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

خب با این رژیم اوایل مثل برق و باد وزن کم میکنی و چقدرم خوشحال میشی

ولی اون چربی های بدنت نیست اب بدنته که کم شده و فک میکنی وزنت اومده پایین همه ویتامینات کم میشه همه موهات میریزه و وقتی یه چیز کوچیک میخوری بخاطر اینکه اب بدنت جمع میشه میشی همون وزن اولیت

فقط بدنتو داغون کردی 

نکن تروخدا یه رژیم درست بگیر 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
درکت میکنم ،منم تنها چالشم تو رژیم اینه نمیتونم میل به خوردن چیز شیرین رو کنترل کنم 😄 مجبورم از نوش ...

من خیلی عاشق شیرینی هستم مثلا خواستم کم کنم ولی پسرم درخواست حلوا کرد منو به چالش کشید مجبور شدم درست کنم😑😐😐

اخه مهم اینه کنترل خودمو ندارم😑و اینکه عجول هم هستم

درکت میکنم عزیزم همه دوست داریم سریع نتیجه بگیریم متاسفانه تو رژیم لاغری امکانش نیست 😅